Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Α. Συρίγος και Ν. Συρμαλένιος στην Ίο

  • Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2019 - 09:29

Στην Ίο περιόδευσαν από Πέμπτη βράδυ 20/6 έως Παρασκευή μεσημέρι 21/6 οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Νίκος Συρμαλένιος και Αντώνης Συρίγος.

Συναντήθηκαν καταρχήν με τον νεοκλεγέντα δήμαρχο Γκίκα Γκίκα καθώς και νεοκλεγέντες δημοτικούς συμβούλους στους οποίους ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο τους. Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα βασικά προβλήματα του νησιού καθώς και οι ανάγκες της νέας δημοτικής αρχής, ενώ επιβεβαιώθηκε η μέχρι σήμερα στήριξη της κυβέρνησης στο έργο της τοπικής αυτοδιοίκησης με τα αναγκαία χρηματοδοτικά μέσα.

Επισκέφθηκαν επίσης το Κέντρο Υγείας του νησιού, όπου συνομίλησαν με τους εργαζόμενους ενώ είχαν ιδιαίτερη συνάντηση με τον επιστημονικό διευθυντή Δημήτρη Αλβανό. Στη συνέχεια, περιόδευσαν στη Χώρα και συζήτησαν με καταστηματάρχες και κατοίκους του νησιού.

Τέλος, συναντήθηκαν με μέλη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ με τους οποίους έγινε ευρεία ανταλλαγή απόψεων για τις πολιτικές εξελίξεις και διαπιστώθηκε η ανάγκη επικοινωνίας με τους πολίτες για τη γνωστοποίηση του σημαντικού θετικού έργου της κυβέρνησης τόσο για τη χώρα όσο και για τα νησιά.