Δηλώσεις του Προέδρου της ΝΟΔΕ Κυκλάδων, Χρήστου Καφτηράνη για το εκλογικό αποτέλεσμα της εθνικής κάλπης

"Οι Κυκλάδες εμπιστεύθηκαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία"

Κλίμα ευφορίας, χαράς και ικανοποίησης για την ισχυρή νίκη της Νέας Δημοκρατίας επικράτησε απόψε το βράδυ στα γραφεία της ΝΟΔΕ Κυκλάδων, μετά από τη σταδιακή ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της εθνικής κάλπης της 7ης Ιουλίου και το μεγάλο προβάδισμα της γαλάζιας παράταξης και του Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Αμέσως μετά το κλείσιμο της κάλπης, μέλη και φίλοι του κόμματος μετέβησαν στα γραφεία της ΝΟΔΕ στην Ερμούπολη, για να παρακολουθήσουν αναλυτικά τα αποτελέσματα που θέλουν τη Νέα Δημοκρατία αυτοδύναμη κυβέρνηση. 

Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κυκλάδων, Χρήστος Καφτηράνης κληθείς να σχολιάσει το εκλογικό αποτέλεσμα, ανέφερε τα εξής: 

“Από τα αποτελέσματα μέχρι τώρα και μετά την αποδοχή της ήττας του από τον κ. Τσίπρα, σήμερα η Ελλάδα γυρίζει σελίδα. Παρ' όλη την προσπάθεια που έγινε το τελευταίο διάστημα και κυρίως την τελευταία εβδομάδα, με διχαστικό λόγο με παραπληροφόρηση και με οποιονδήποτε άλλο τρόπο – fake news που κυκλοφόρησαν στα ΜΜΕ, είδαμε ότι η Νέα Δημοκρατία άντεξε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης κέρδισε αυτοδύναμα πλέον τις σημερινές εθνικές εκλογές.

Αύριο ξημερώνει μία νέα μέρα για την Ελλάδα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης όπως πολλές φορές το είπε θα είναι ο Πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων.

Και στις Κυκλάδες η Νέα Δημοκρατία κερδίζει την πρώτη θέση με μία μεγάλη διαφορά. Άρα, επανέρχεται η κανονικότητα στις Κυκλάδες. Οι γαλάζιες Κυκλάδες ψήφισαν και πάλι Νέα Δημοκρατία.

Μέχρι στιγμής στο 40% περίπου υπάρχει μία διαφορά 13 μονάδες μπροστά η Νέα Δημοκρατία. Δεν έχουμε ακόμη εικόνα τελική για τους υποψήφιους βουλευτές, ωστόσο ξεχωρίζει από εμάς ο κ. Βρούτσης, οπότε θα είναι σίγουρα βουλευτής και θεωρώ και η κα Μονογυιού θα είναι δεύτερη στις Κυκλάδες. Περιμένουμε να δούμε τα τελικά αποτελέσματα διότι θα παλέψουν για την τρίτη θέση ο κ. Βακόνδιος με τον κ. Φόρτωμα.

Οι πολίτες εμπιστεύθηκαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη και το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας. Γνωρίζετε πολύ καλά ότι η Νέα Δημοκρατία έδωσε μεγάλη βαρύτητα τελευταία στο πρόγραμμά της, το οποίο καθημερινά ανεδείκνυε ο Πρωθυπουργός γυρίζοντας όλη την περιφέρεια της Ελλάδας. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε καθημερινή επαφή με τους πολίτες και νομίζω ότι αυτό ήταν που έδωσε τη νίκη στη Νέα Δημοκρατία.". 

Σημειώνεται πως στα γραφείας της ΝΟΔΕ Κυκλάδων βρισκόταν ο υποψήφιος βουλευτής, Γιώργος Βακόνδιος και ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Σύρου, Στάθης Μπαρμπούνης.