ΚΚΕ Σαντορίνης: Ευχαριστούμε τους πολίτες που μας στήριξαν

  • Δευτέρα, 8 Ιουλίου, 2019 - 12:30

Ευχαριστούμε όσους και όσες ψήφισαν το ΚΚΕ και ιδιαίτερα όσους έκαναν αυτό το βήμα για πρώτη φορά, τους νέους και τις νέες που έδωσαν την πρώτη τους ψήφο στο Κόμμα μας. Επίσης, ευχαριστούμε όσους πορεύτηκαν μαζί μας σε αυτή την εκλογική μάχη με κάθε τρόπο, αν και ανήκαν παλιότερα σε άλλους πολιτικούς χώρους.

Ευχαριστούμε που στηρίξατε τους υποψήφιους του ΚΚΕ με τη δυναμική εκπροσώπηση της νέας γενιάς, στη δύσκολη εκλογική περιφέρεια των Κυκλάδων με τα 24 νησιά: Καΐλης Νικόλας από τη Σύρο, Πρωτόπαπα Φρατζέσκα από την Τήνο Ρεμούνδου Κατερίνα από την Άνδρο Σοφικίτης Μιχάλης από τη Νάξο Τσάτσα Μαρία από την Πάρο Χαραλαμπάκος Ορέστης από τη Σαντορίνη Από σήμερα, νέες δυνάμεις πρέπει να βρεθούν στο δρόμο της αντεπίθεσης για να εκφραστεί η δυσαρέσκεια που έχει συσσωρευτεί απέναντι στην πολιτική που ακολουθείται από όλες τις κυβερνήσεις μέχρι τώρα (ΝΔ,ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ). Την ίδια πολιτική έχει ξεκαθαρίσει ότι θα ακολουθήσει με ορισμένες «παρεμβάσεις» και η νέα κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Οι ψήφοι του ΚΚΕ, στο νησί μας και γενικότερα θα κατατεθούν σε κάθε τόπο δουλειάς και σε κάθε χωριό για την ανακούφιση των εργαζομένων, των λαϊκών νοικοκυριών, των νέων, των συνταξιούχων, όλων όσων αγωνίζονται για να καλυτερέψουν τη ζωή τους κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες. Εδώ, στη Σαντορίνη, «ναυαρχίδα του τουρισμού», οι εργαζόμενοι στα μεγάλα ξενοδοχεία, στον επισιτισμό, την οικοδομή αλλά και στα σχολεία, το νοσοκομείο, στα λεωφορεία, τα πλοία, τα λιμάνια και τα χωράφια, και οι μικροί μαγαζάτορες και ξενοδόχοι, γνωρίζουν ότι το ΚΚΕ είναι πάντα δίπλα τους σε κάθε ανάγκη τους, σε κάθε κινητοποίησή τους, στην στήριξη των αγώνων τους για μια καλύτερη ζωή. Γιατί το ΚΚΕ είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να κάνει πραγματική αντιπολίτευση από τη σκοπιά των εργαζομένων και των δικαιωμάτων τους, να βρεθεί απέναντι και να εμποδίσει τα χειρότερα και να οργανώσει την πάλη του λαού για το σήμερα και το αύριο. Ευχόμαστε σε όλους και όλες σας υγεία και δύναμη για τους αγώνες που έρχονται! Θήρα, 8/7/2019 Η Κομματική Οργάνωση του ΚΚΕ στη Σαντορίνη

Ετικέτες: