Το ΚΚΕ Πάρου με αφορμή την τελευταία συζήτηση στο Δημ. Συμβ. Πάρου

Η επίθεση δεν είναι πάντα η καλύτερη άμυνα

  • Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου, 2019 - 13:44

Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δήμαρχος Πάρου ρωτήθηκε για την τύχη της παλιάς χρηματοδότησης του Δήμου  των  1.000.000 ευρώ για την συντήρηση του Δημαρχείου, που «χάθηκε» όπως είπε, γιατί η Δημοτική Αρχή δεν είχε τις απαιτούμενες μελέτες.
Για να «διασκεδάσει τις εντυπώσεις» από το γεγονός αυτό, κατέφυγε στη γνωστή μέθοδο της αντικομμουνιστικής προπαγάνδας, λέγοντας ότι το οικόπεδο που κτίστηκε το «Σπίτι του Λαού» στον Περισσό, δωρήθηκε στο ΚΚΕ από τον μεγαλοβιομήχανο Μποδοσάκη. Επειδή εδώ και καιρό τον περιτριγυρίζουν «περισπούδαστοι αναλυτές» και «αναλύσεις» σκοτεινών κύκλων και επιδιώξεων, του γνωρίζουμε ότι το οικόπεδο που κτίστηκαν τα γραφεία του ΚΚΕ αγοράστηκε τέλη της δεκαετίας του ΄70 με χρήματα από μια τεράστια οικονομική εξόρμηση του Κόμματος την εποχή εκείνη. 
Η πολιτική ένταξη του Μ. Κωβαίου είναι γνωστή και προφανώς δικαίωμα του. Από την υπεύθυνη θέση του Δημάρχου όμως, δεν είναι δικαίωμα του η παραπληροφόρηση και η συκοφάντηση του ΚΚΕ, της προσφοράς του στους αγώνες και τις κατακτήσεις του λαού μας στην υπερ-εκατοντάχρονη πορεία του, ποτισμένης με το αίμα και τον αγώνα χιλιάδων αγωνιστών του λαού μας. 
Δεν είναι δικαίωμα του η προσβολή των φίλων, οπαδών και μελών του Κόμματος που με την προσφορά τους σε δουλειά και σε χρήμα, την αυταπάρνηση τους κατόρθωσαν να φέρουν πριν από χρόνια σε πέρας αυτό το τεράστιο έργο της αγοράς του οικοπέδου και της ανέγερσης των κομματικών γραφείων του ΚΚΕ. 
Τον «Περισσό» δεν τον χάρισε κανείς, είναι δημιούργημα του ίδιου μας του λαού.  

 

Ετικέτες: