Παρέμβαση σε 2η ΔΥΠΕ και Περιφέρεια Ν. Αιγαίου από τον πρόεδρο της Κοινοτητας Θηρασίας, Π. Καραμολέγκο για ζητήματα του νησιού

Ζητά λύσεις για υγεία και οδικό δίκτυο

  • Πέμπτη, 4 Ιουνίου, 2020 - 06:15
  • /   Eνημέρωση: 4 Ιουν. 2020 - 18:00

Με σαφή αιτήματά του προς τη 2η ΔΥΠΕ και την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου ο πρόεδρος της Κοινότητας Θηρασίας, Πέτρος Καραμολέγκος ζητά λύσεις στο θέμα της επάνδρωσης του περιφερειακού ιατρείου του νησιού όπως και στα προβλήματα του οδικού δικτύου.

Ακολουθούν αυτούσιες οι σχετικές επιστολές.

Επάνδρωση του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου

Θα θέλαμε να μας ενημερώσετε εγγράφως πότε επιτέλους θα επανδρωθεί το ΠΠΙ Θηρασίας με το προσωπικό το οποίο ορίζει ο νόμος.

Όπως γνωρίζετε τα τελευταία χρόνια γενικά η πολιτεία μας αγνοεί και μας αντιμετωπίζει ως κατοίκους δεύτερης κατηγορίας και αυτό αποδεικνύεται με την απαράδεκτη συμπεριφορά του κράτους απέναντι από τους κατοίκους του νησιού μας, το οποίο είναι άγονης γραμμής, σας παρακαλούμε ιδιαιτέρως επιτέλους να επανδρωθεί το ΠΠΙ Θηρασίας με το ανάλογο προσωπικό ως ορίζει ο νόμος.

Είναι αδιανόητο εν έτει 2020 και με την πανδημία η οποία πλήττει τον πλανήτη να έχουμε ελλείψεις από ιατρικό προσωπικό και από νοσηλευτή/τρια στο νησί μας.

Εκ των προτέρων σας ευχαριστούμε διότι πιστεύουμε ότι θα αντιμετωπίσετε με σοβαρότητα το μεγάλο πρόβλημα το οποίο υπάρχει με την ελλιπή λειτουργία του ΠΠΙ Θηρασίας. Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Μέριμνα για τους δρόμους της Θηρασιάς

Μέχρι σήμερα τόσο προφορικώς όσο και γραπτώς σας έχω ενημερώσει για την απαράδεκτη εικόνα τόσο του κεντρικού οδικού δικτύου της Αγίας Ειρήνης (Ρίβα) – Ποταμού – Μανωλά και Μανωλά – Αγία Ειρήνη (Ρίβα).

Όπως και για την καταστροφική εικόνα όλων των αγροτικών δρόμων του νησιού και κυρίως των περιφερειακών αγροτικών δρόμων Μανωλάς – Μοναστήρι Παναγίας Κοίμησης και Αγριλιάς – Μοναστήρι Χριστού.

Θα σας παρακαλέσουμε ιδιαιτέρως για τον λόγο ότι εδώ και αρκετά χρόνια καταταλαιπωρούνται οι αγρότες μας και γενικά οι κάτοικοι του νησιού προκειμένου να εξυπηρετηθούν από τους παραπάνω αγροτικούς δρόμους να φροντίσετε το συντομότερο δυνατόν για μία μελέτη ασφαλτόστρωσης τουλάχιστον των κεντρικών αγροτικών δρόμων που αναφέρουμε παραπάνω.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι καταλαβαίνετε την αγανάκτησή μας και θα φροντίσετε το συντομότερο δυνατόν στην επίλυση του παραπάνω θέματος που είναι ένα από τα πολλά και μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σε ένα νησί άγονης γραμμής όπως είναι η Θηρασιά.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση θα θέλατε, είμαστε στη διάθεσή σας. Εκ των προτέρων σας ευχαριστούμε πολύ.

Ετικέτες: