Φίλιππος Φόρτωμας - Βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ

Ένα χρόνο κοντά σας δίνοντας μάχη για τις Κυκλάδες

  • Τρίτη, 7 Ιουλίου, 2020 - 22:36

Σήμερα κλείνει ένας χρόνος διακυβέρνησης της χώρας από τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ένας χρόνος που σηματοδότησε την απαρχή αλλαγών και μεταρρυθμίσεων με έναν σκοπό: να κάνουμε την Ελλάδα χώρα πρότυπο, χώρα που θέλουμε να μεγαλώσουν τα παιδιά μας, έχοντας ευκαιρίες και ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Δώσαμε μάχες άνισες και δύσκολες και συνεχίζουμε με την ίδια πίστη στο στόχο και αγάπη για αυτό που κάνουμε αλλά πολύ περισσότερο με ιδιαίτερο σεβασμό προς όλους εσάς, που μας τιμήσατε με την εμπιστοσύνης σας. 
Η πρωτόγνωρη κατάσταση την οποία βιώσαμε όλοι από το Μάρτιο του 2020 με το ξέσπασμα της πανδημίας, δημιούργησε συνθήκες που απαιτούσαν ορθή διαχείριση, υπευθυνότητα, σύνεση, δύσκολες αποφάσεις, κι εγρήγορση από όλους. Οι προκλήσεις πολλές, κυρίως για τη δημόσια υγεία αλλά και την οικονομία. Από την πρώτη στιγμή της κρίσης, στάθηκα δίπλα στους Κυκλαδίτες.
Βρέθηκα στην Τήνο, τον τόπο καταγωγής μου, όπου παρέμεινα όλο το διάστημα της καραντίνας· ενεργός, σεδιαρκή επικοινωνία πρώτα μαζίμε τους πολίτες των Κυκλάδων και με τους διάφορους φορείς,ψηφιακά συνδεδεμένος· λαμβάνοντας πρωτοβουλίες σε καίρια ζητήματα αλλά ταυτόχρονα προωθώντας λύσεις για θέματα που αφορούσαν τόσο στην στήριξη του τουρισμού όσο κι εν γένει της οικονομίας  των νησιών μας και με το βλέμμα πάντα στραμμένο στους τομείς τηςυγείας και των υποδομών, οι οποίοι πάσχουν λόγω των χρόνιων προβλημάτων.

Μαζί, ενωμένοι αλλάζουμε τη χώρα  και τα νησιά μας προς το καλύτερο.