Οι υποθέσεις των Κουφονησίων στο Υπουργείο Εσωτερικών

  • Τρίτη, 18 Αυγούστου, 2020 - 06:17

Τα θέματα των Κουφονησίων ανέφερε ο πρόεδρος της Κοινότητας, Αντώνης Κωβαίος προς τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών, Μιχάλη Σταυριανουδάκη, στο πλαίσιο της επίσκεψης του δεύτερου στο νησί.

Η σχετική ανακοίνωση του κ. Κωβαίου έχει ως εξής: “Με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Μιχάλη Σταυριανουδάκη είχα τη χαρά να συναντηθώ στο πανέμορφο νησί μας.

Στον κ. Γενικό που είχε την ευκαιρία να απολαύσει τα γαλαζοπράσινα νερά και τις ομορφιές του τόπου μας, μεταφέραμε σε φιλικό κλίμα τα κυριότερα θεσμικά αλλά και υποδομών θέματα που αφορούν τα Κουφονήσια.

Τον ξεναγήσαμε κατόπιν επιθυμίας του σε βασικές υποδομές της περιοχής μας, όπως τη Μονάδα Αφαλάτωσης που πρόσφατα ανακατασκευάστηκε και αναβαθμίστηκε, το ελικοδρόμιο , την Παιδική Χαρά και το Κοινοτικό κατάστημα.

Ο κος Γενικός που έμεινε ενθουσιασμένος από τα Κουφονήσια, έδειξε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και ευαισθησία για τα θέματα που μας απασχολούν και δεσμεύτηκε πως τις επόμενες ημέρες που θα επιστρέψει στα καθήκοντά του θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυση κάποιων εξ αυτών”.

 

Ετικέτες: