Βράβευση εισαχθέντων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση από τον Δήμο Ιητών

  • Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου, 2020 - 15:01

Την 15/09/2020, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Ιητών, πραγματοποιήθηκε τελετή κατά την διάρκεια της οποίας βραβεύθηκαν, από τον Δήμαρχο Ιητών κ. Γκίκα Γκίκα και την πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου ? Λυκείου κα. Κατερίνα Αρτέμη, μαθητές οι οποίοι πέτυχαν την εισαγωγή τους σε σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, με το σύστημα των Πανελληνίων Εξετάσεων έτους 2020.

Οι μαθητές οι οποίοι βραβεύθηκαν είναι:

Α. Απόφοιτοι ΓΕΛ

1.  Δαμβακάρη Κυριακή ? Αικατερίνη του Δαμβακάρη Ιωάννη και της Κλάδη Φλώρας (Πανεστήμιο Πειραιά ? Οικονομικής Επιστήμης, σειρά 101)

2.  Καραμπίκας Νικόλαος του Καραμπίκα Κωνσταντίνου και της Αρτέμη Αικατερίνης (Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο , Χανιά ? Ηλεκτρονικών Μηχανικών, σειρά 58)

3.  Λουτράρη Ζωή του Λουτράρη Στέφανου και της Χάρου Μαρίας (Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, Καλαμάτα ? Φιλολογίας, σειρά 45)

4.  Στράκας Αντώνιος του Στράκα Διονυσίου και της Σδρούλια Άννας (Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Βόλος, Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος, σειρά 118)

5.  Στράκας Ιωάννης του Στράκα Διονυσίου και της Σδρούλια Άννας (Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού, Σχολή Πλοιάρχων Σύρου, σειρά 157)

Β. Απόφοιτοι ΕΠΑΛ

1.    Δάκος Αντώνιος του Δάκου Αλέξανδρου και της Γκίκα Ελένης (Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, Καλαμάτα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών σειρά 33)

2.    Χάρος Γεώργιος του Χάρου Βασιλείου και της Φάκου Αγγέλας (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής Αιγάλεω, Διοίκησης Επιχειρήσεων, σειρά 15).

 

Στην συνέχεια, στην μνήμη των Ιωάννου Γ. Στίνη και Αγγελικής Στίνη Ντούρμα, αποδόθηκαν βραβεία στους τρεις (3) πρωτεύσαντες μαθητές (αποφοίτους σχολικού έτους 2019-2020) της Γ΄ τάξεως του Λυκείου Ίου:

1. Δαμβακάρη Κυριακή ? Αικατερίνη του Δαμβακάρη Ιωάννη και της Κλάδη Φλώρας, με βαθμό 18,9 «Άριστα».

2.Λουτράρη Ζωή του Λουτράρη Στέφανου και της Χάρου Μαρίας, με βαθμό 18,5 «Άριστα».

3.Στράκα Ιωάννη του Στράκα Διονυσίου και της Σδρούλια Άννας, με βαθμό 18 «Λίαν Καλώς».

 

Στους μαθητές αυτούς, αλλά και τις οικογένειες και τους καθηγητές τους, αξίζουν συγχαρητήρια γιατί, πέρα από τις προκλήσεις των εξετάσεων, είχαν να αντιμετωπίσουν την αβεβαιότητα της υγειονομικής κρίσης  και των συνεπειών που προκάλεσε.

Τους ευχόμαστε ολόψυχα, αυτή η νέα προοπτική να αποτελέσει την απαρχή της εκπλήρωσης των προσδοκιών και των στόχων τους, σε επιστημονικό και επαγγελματικό επίπεδο.