Σύρος: Εορταστικό κλίμα και χαμόγελα στη Ν.Δ. για τη σαρωτική νίκη

  • Κυριακή, 21 Μαΐου, 2023 - 23:19

Πανηγυρισμοί και χαμόγελα επικράτησαν στα γραφεία της ΔΕΕΠ Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας στη Σύρο με τα αποτελέσματα των εθνικών εκλογών, σύμφωνα με τα οποία η γαλάζια παράταξη συνέτριψε τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, επιτυγχάνοντας γερό προβάδισμα 20 μονάδων πανελλαδικά.

Η σαρωτική νίκη της Νέας Δημοκρατίας αποτυπώθηκε και στις Κυκλάδες, όπως και στη Σύρο, με τους πολίτες να δείχνουν τη σαφή προτίμησή τους στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στο έργο που ανέπτυξε στην τελευταία θητεία.

Συγκεκριμένα, στις Κυκλάδες η Νέα Δημοκρατία "χτύπησε" 47,40% σε ποσοστό ενσωμάτωσης 93,20% και η Σύρος, 40,39% σε ποσοστό ενσωμάτωσης 93,18%. 

Μεταξύ άλλων, στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Σύρο, εκτός από τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ Κυκλάδων, Χρήστο Καφτηράνη και τον πρόεδρο της τοπικής οργάνωσης του κόμματος, ήταν και η υποψήφια βουλευτής Κυκλάδων, Ανθή Χαλκιά.

Ο κ. Καφτηράνης σε δηλώσεις του για το εκλογικό αποτέλεσμα, έκανε λόγο για καθαρή προτίμηση των πολιτών στη Νέα Δημοκρατία, την παράταξη που με το έργο της, οδηγεί τη χώρα στον δρόμο της ανάπτυξης.

Παρόμοιες δηλώσεις έκανε και η κα Χαλκιά, επισημαίνοντας πως τα νησιά βάφτηκαν μπλε, επιλέγοντας την πρόοδο και τη σταθερότητα στη χώρα.

 

 

Δηλώσεις του προέδρου της ΔΕΕΠ Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστου Καφτηράνη για το αποτέλεσμα των εκλογών

Posted by Κοινή Γνώμη on Sunday, 21 May 2023