Γ. Χατζημάρκος: “Η σχέση μου με τον Γιώργο Λεονταρίτη ήταν και είναι εξαιρετική”

Ως “ανοησίες” χαρακτήρισε ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για τριγμούς στις σχέσεις τους
  • Παρασκευή, 6 Οκτωβρίου, 2023 - 15:46

Ως “ανοησίες” χαρακτήρισε στην “Κοινή Γνώμη” ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, τα δημοσιεύματα που είδαν σήμερα Παρασκευή το φως της δημοσιότητας και τα οποία έκαναν λόγο για τριγμούς στις σχέσεις του με τον αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων, Γιώργο Λεονταρίτη.

Συγκεκριμένα, ρεπορτάζ αθηναϊκής ιστοσελίδας, που ασχολείται με θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης, εμφανίζει τον κ. Χατζημάρκο να είναι ενοχλημένος με ταξίδια που πραγματοποιεί ο κ. Λεονταρίτης ανά τα νησιά των Κυκλάδων για δημόσιες σχέσεις και όχι για να προσφέρει κάποιο ουσιαστικό έργο. Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο άρθρο ο κ. Χατζημάρκος φέρεται να αναζητεί  νέο πρόσωπο για την θέση του αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων.

Ο Γιώργος Χατζημάρκος, ωστόσο, σε επικοινωνία που είχε μαζί του η εφημερίδα εμφανίστηκε άκρως ενοχλημένος με το εν λόγω δημοσίευμα, τονίζοντας ότι “όλα αυτά είναι ανοησίες, που προέρχονται από κακής ποιότητας δημοσιογραφία. Η σχέση μου με τον Γιώργο Λεονταρίτη ήταν και είναι μία σχέση εξαιρετική”.

Ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, μάλιστα, άφησε σαφείς υπαινιγμούς για τον χρόνο που το συγκεκριμένο άρθρο βγήκε στη δημοσιότητα, δηλαδή μόλις δύο 24ωρα πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

“Είναι η εποχή που πολλά από αυτά τα οποία γράφονται και λέγονται είναι αποτέλεσμα προεκλογικής ατζέντας”, επεσήμανε με νόημα ο κ. Χατζημάρκος,

Πληροφορίες της εφημερίδας, τέλος, αναφέρουν πως ο Γιώργος Λεονταρίτης αναμένεται να στραφεί νομικά εναντίον της συγκεκριμένης ιστοσελίδας για διασπορά ψευδών ειδήσεων, μετά το πέρας των εκλογών.