Δήμος Σύρου - Ερμούπολης

Άκρως επιτυχημένη η εκστρατεία Let' s do it Greece στη Σύρο

  • Δευτέρα, 30 Απριλίου, 2018 - 10:24

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Εβδομάδα Εθελοντισμού και Περιβάλλοντος, η οποία είχε διάρκεια από τις 23 έως τις 29 Απριλίου 2018, στο πλαίσιο της μεγάλης πανελλήνιας εκστρατείας Lets do it Greece”.

Το πρόγραμμα έσπασε κάθε ρεκόρ σε εθνικό επίπεδο, αφού οι δράσεις σε όλη την Ελλάδα ξεπέρασαν τις 2000, με τη συμμετοχή χιλιάδων εθελοντών. Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, πραγματοποιήθηκε το “Let’s do it Greece”, στη Σύρο, με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού εθελοντών κάθε ηλικίας. Συνολικά έγιναν περισσότερες από 30 δράσεις σε σχολικές μονάδες, κοινόχρηστους και δημοτικούς χώρους, που περιελάμβαναν φυτεύσεις και δενδροφυτεύσεις, ζωγραφική και εικαστικές δραστηριότητες, αισθητικές παρεμβάσεις σε σχολικά κτίρια, καθαρισμοί παραλιών και βυθού, περιποίηση πρασίνου, κ.ά.

Μέρος των δράσεων βιντεοσκόπησε τηλεοπτικό συνεργείο του Alpha, για την εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση».

Μεγάλος αριθμός μελών του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων Σύρου, μέλη πολιτιστικών και κατά τόπους Συλλόγων, μαθητές και απλοί πολίτες, με το συντονισμό του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, έδωσαν δυναμικό «παρών» στις δράσεις, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα εθελοντισμού, αγάπης για το περιβάλλον και το νησί, ενώ έδωσαν το σύνθημα για την αλλαγή νοοτροπίας που πρέπει να επικρατήσει στην κοινωνία.

Ετικέτες: