Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προσωρινού χαρακτήρα στο οδικό δίκτυο της Σύρου

  • Τετάρτη, 18 Ιουλίου, 2018 - 15:44

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν στο οδικό δίκτυο της Δημοτικής Ενότητας Άνω Σύρου το χρονικό διάστημα από 19 Ιουλίου έως 31 Αυγούστου του 2018.

 

Οι ρυθμίσεις θα έχουν προσωρινό χαρακτήρα και αποσκοπούν στην πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων, την αποτροπή των κυκλοφοριακών προβλημάτων και τη διευκόλυνση των πολιτών – επισκεπτών του οικισμού της Άνω Σύρου.

 

Το οριζόμενο χρονικό διάστημα και συγκεκριμένα κατά τις ώρες 19,00’ έως 23,00’ θα ισχύσουν οι έξης κυκλοφορικές ρυθμίσεις:

 

Η επαρχιακή οδός Άνω Μεριάς – Ερμούπολης από το ύψος της οδού 3ης Σεπτεμβρίου μέχρι τη διασταύρωση της με την παρακαμπτήριο οδό Άνω Σύρου – Εθνικής Αντιστάσεως θα λειτουργεί ως μονόδρομος και θα επιτρέπεται μόνο η κάθοδος των οχημάτων (προς Ερμούπολη).

 

Ταυτόχρονα η άνοδος των οχημάτων θα πραγματοποιείται από την παρακαμπτήρια οδό μονής κατεύθυνσης της Άνω Σύρου (γήπεδο Άνω Σύρου).

 

Για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας, καθώς και την ασφαλέστερη κίνηση οχημάτων και πεζών, παρακαλούνται οι οδηγοί να ακολουθούν τις πινακίδες οδοσήμανσης.