Ανακοίνωση του Α. Γιαλόγλου και της παράταξης "Σύρος - Ένα βήμα μπροστά" σχετικά με την τοποθέτηση του Δημάρχου, κατά τη συζήτηση του θέματος του προϋπολογισμού του ο.ε.2019

"Τέτοιου είδους χαρακτηρισμοί από μικρόψυχες και αχάριστες συμπεριφορές αποτελούν τίτλο τιμής"

  • Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου, 2018 - 14:14

Ανακοίνωση, σχετικά με την τοποθέτηση του Δημάρχου Σύρου - Ερμούπολης, κατά τη συζήτηση του θέματος του προϋπολογισμού, εξέδωσε ο επικεφαλής του συνδυασμού της μείζονος μειοψηφίας "Σύρος - Ένα βήμα μπροστά", κ. Ανδρέας Γιαλόγλου.

Όπως αναφέρει αναλυτικά:

"Χθες, κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού του έτους 2019 στο δημοτικό συμβούλιο και ενώ η αντιπαράθεση διεξαγόταν με αμιγώς πολιτικούς όρους, ο Δήμαρχος στη μοναδική του τοποθέτηση, επέλεξε να μετατρέψει τη διαδικασία σε αρένα χαρακτηρίζοντας την αντιπολίτευση ως «τη φτωχότερη των τελευταίων δεκαετιών».

Πέρα από το θυμηδία που προκαλεί η αναφορά του σε δεκαετίες, τη στιγμή που η ενασχόλησή του με τα κοινά δεν ξεπερνά τα 5 χρόνια, αφιερώνω αυτή του τη δήλωση σε όσους ακόμη εμπιστεύονται τις τύχες του νησιού σε έναν άνθρωπο που η κρίση του θολώνει κάθε φορά - και είναι πολλές αυτές οι φορές - που χάνει την ψυχραιμία του. Δυστυχώς εδώ και αρκετό καιρό, το άγχος του για να ξαναεκλεγεί δήμαρχος είναι αυτό που καθορίζει τη στάση του ως προς τα θέματα που απασχολούν το νησί. Και επειδή απ’ ότι φαίνεται τα πράγματα δεν του πάνε και τόσο καλά, θα υποστούμε για αρκετούς μήνες ακόμη τις συναισθηματικές του εξάρσεις σε βάρος των απαντήσεων και της καθαρής σκέψης που απαιτούν τα προβλήματα του τόπου.

Όσο με αφορά, τέτοιου είδους χαρακτηρισμοί όταν προέρχονται από μικρόψυχες και αχάριστες συμπεριφορές αποτελούν μάλλον τίτλο τιμής".