Πρώτη συνάντηση ΔΗΜ.Τ.Ο. Σύρου της Νέας Δημοκρατίας

Αυτούσια η ανακοίνωση
  • Δευτέρα, 7 Ιανουαρίου, 2019 - 10:42

Με την ευκαιρία της παρουσίας στο νησί της μας, του Βουλευτή μας κ. Γιάννη Βρούτση, για τον εορτασμό των Θεοφανίων, η Δημοτική Τοπική Οργάνωση της Σύρου το Σάββατο 5 Ιανουαρίου πραγματοποίησε την πρώτη της συνεδρίαση για το 2019, μια χρονιά πολλών και κρίσιμων εκλογικών αναμετρήσεων που θα καθορίσουν το μέλλον της χώρας μας για πολλά χρόνια Σε αυτή την πρώτη ανοιχτή και πανηγυρικού χαρακτήρα συνάντηση εκτός του Βουλευτή και των μελών της τοπικής οργάνωσης, το παρών έδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Λεονταρίτης, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κυκλάδων κ.Καφτηράνης, ο πολιτευτής Κυκλάδων κ. Βακόνδιος, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ Φωτεινιάς και Βρούτσης καθώς και ο πρώην Πρόδερος ΝΟΔΕ κ. Χαλκιάς.

Οι τοποθετήσεις όλων επικεντρώθηκαν στις επικείμενες Περιφερειακές και Βουλευτικές εκλογές. Το συμπέρασμα που απορρέει ομόφωνα από τους παριστάμενους, είναι ότι όλοι ενωμένοι θα δώσουμε την μάχη των Περιφερειακών εκλογών, στηρίζοντας με όλες μας τις δυνάμεις το ψηφοδέλτιο του πλέον επιτυχημένου Περιφερειάρχη κ. Χατζημάρκου, με μοναδικό στόχο να συνεχίσει το έργο του για το καλό των νησιών μας. Φυσικά η μάχη των μαχών θα δοθεί στις Βουλευτικές εκλογές όποτε και αν αυτές γίνουν. Ήταν κοινή πεποίθηση και ευχή όλων ότι οι Βουλευτικές εκλογές δεν θα αργήσουν να πραγματοποιηθούν και όλοι μαζί με αποφασιστικότητα θα αγωνιστούμε ώστε η Νέα Δημοκρατία να πετύχει τον στόχο της αυτοδυναμίας και να απαλλάξει δια παντώς την χώρα από την θλιβερή αριστερή κυβέρνηση και τα δεκανίκια της. Μια κυβέρνηση η οποία αποδείχτηκε ως η πλέον αποτυχημένη και ζημιογόνα κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος μας και κάθε μέρα που παραμένει στην εξουσία την πληρώνει η πατρίδα μας ακριβά σε όλα τα επίπεδα, εθνικά θέματα, οικονομία , δημοκρατία κτλ.

Ο Πρόεδρος Στάθης Μπαρμπούνης και τα μέλη της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας Σύρου, εύχονται σε όλους τους Συριανούς και σε όλους τους Έλληνες Καλή Χρονιά με υγεία και ευτυχία και γρήγορα η Ελλάδα μας να επανέλθει στη κανονικότητα με Κυβέρνηση την Νέα Δημοκρατία

 

.

Ετικέτες: