Επίσημη παρουσίαση των υποψηφιοτήτων σε Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και Δήμο Σύρου - Ερμούπολης

Λαϊκή Συσπείρωση με Καΐλη και Ντουνιαδάκη - Συμπόρευση Χρυσαφίδη

  • Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου, 2019 - 20:08

Σε συστράτευση με τη Λαϊκή Συσπείρωση κάλεσαν τους πολίτες, οι επικεφαλής των ψηφοδελτίων σε Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και Δήμο Σύρου - Ερμούπολης, Γιάννης Ντουνιαδάκης και Νικόλας Καΐλης, αντίστοιχα, κατά τη διάρκεια των ομιλιών τους, στο πλαίσιο της πολιτικής εκδήλωσης του ΚΚΕ στη Σύρο ενόψει των επερχόμενων εκλογών στην Αυτοδιοίκηση.

Παράλληλα, έδωσε το "παρών" και ο Παύλος Χρυσαφίδης, ο οποίος προχώρησε σε σύντομο χαιρετισμό με φόντο τη συνεργασία του με την Λαϊκή Συσπείρωση για το δημοτικό ψηφοδέλτιο στις εκλογές του Μαΐου. 

Στην εκδήλωση επίσημης παρουσίασης των δύο επικεφαλής, η οποία έλαβε χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Κυκλάδων παρέστησαν μέλη και φίλοι του Κομμουνιστικού Κόμματος προκειμένου να ακούσουν τα μηνύματα που απηύθυναν τα παραπάνω πρόσωπα ενώ αμέσως μετά, ακολούθησε συζήτηση για το σύνολο των πολιτικών θεμάτων επικαιρότητας που απασχολούν πανελλαδικά. 

Θα υπάρξει σχετικό ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση της ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ. 

Ακολουθεί αναλυτικά η ομιλία του Παύλου Χρυσαφίδη

Φίλοι και φίλες, πολλοί ίσως να εκπλαγήκατε  από την   συνεργασία μου με την Λαϊκή Συσπείρωση για την διεκδίκηση του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης

Όμως η καθαρή φωνή αλλά και η  ξεκάθαρη πρόταση της Λαϊκής Συσπείρωσης με βρίσκει  απόλυτα σύμφωνο  στο θολό τοπίο των δημοτικών εκλογών στο νησί μας.
Ολοι μας, άλλος λιγότερο άλλος περισσότερο, έχουμε βιώσει  πολύ δύσκολες καταστάσεις τα τελευταία  χρόνια κα  και έχουμε την ανάγκη   στήριξης προκείμενου να αντιμετωπίσουμε την πληθώρα, μνημονιακών και μη, αντιλαϊκών μέτρων που μας έχουν επιβάλλει.
Εδώ στο νησί μας βλέπουμε τις υπόλοιπες υποψηφιότητες και όλοι απορούμε  με το θράσος τους γιατί η πολιτική που υποστήριξαν και υποστηρίζουν όλα τα προηγούμενα χρόνια έχει δοκιμαστεί  και είναι αυτή που έχει οδηγήσει  στη σημερινή κατάσταση και τη χώρα μας και το δήμο μας.
Ο τόπος είναι μικρός, όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Οι υπόλοιπες παρατάξεις μας παρουσιάζονται σαν κάτι νέο  που θα λύσει τα προβλήματα του τόπου ,αλλά φευ  κανείς δεν πρέπει να τους πιστέψει γιατί κανείς  δεν πιστεύει στην παρθενογένεση, γιατί  …απλά δεν υπάρχει..  
Είναι επιτακτική ανάγκη να υπάρξει διαφοροποίηση  στα πολιτικά δρώμενα με στόχο τα συμφέροντα όλων των δημοτών και όχι των εσαεί ευνοούμενων σε όποια παράταξη και αν ανήκουν.
Συντάσσομαι με την Λαϊκή Συσπείρωση έχοντας πλέον τη βεβαιότητα ότι  σήμερα είναι η μοναδική πολιτική δύναμη που μπορεί, γιατί έχει τη θέληση, να κάνει πράξει όσα ενδόμυχα επιθυμούν οι Δημότες και οι κάτοικοι αυτού του νησιού.
Συνεργάζομαι με τη Λαϊκή Συσπείρωση με επικεφαλής τον δοκιμασμένο Νικόλα Καϊλη ,πραγματοποιώντας ίσως την πρώτη έκπληξη αυτών των εκλογών άλλα η ελπίδα  μου και    κοινός στόχος   είναι την μεγάλη έκπληξη να την κάνει ο  Συριανός ψηφοφόρος και να φέρει τη Λαϊκή Συσπείρωση πιο δυνατή από ποτέ στο Δήμο Σύρου Ερμούπολης.
Σε μας δεν ευδοκιμούν  τα   Θα…... Δηλώνουμε  ότι είμαστε ενάντια σε συμφέροντα και σκοπιμότητες ,λέμε όχι στην  απλή διαχείριση και κουκούλωμα των προβλημάτων  .Υπερασπιζόμαστε και αγωνιζόμαστε για ένα καλύτερο παρόν και μέλλον.
Φίλοι και φίλες, συμπάσχοντες και συναγωνιούντες  για την ποιότητα ζωής μας σε αυτό το νησί.. σας καλώ  σε συστράτευση και σας λέω με το χέρι στη καρδιά  να εμπιστευθείτε το πρόγραμμα και τις θέσεις  της  Λαϊκής Συσπείρωσης γιατί μόνο αυτή μπορεί να σταθεί εμπόδιο σε όσους επιχειρούν αλλά και σε όσους  επιχειρήσουν να θίξουν την ποιότητα της ζωής μας ,γιατι μόνο αυτή μπορεί να μας υπερασπισθεί και να αγωνισθεί μαζί μας  είτε για το δικαίωμα στην ασφαλή  εργασία  είτε για το περιβάλλον είτε για την  παιδεία είτε  για την   υγεία είτε  για ότι άλλο  εντέχνως  πολλοί θα προσπαθήσουν να υποβαθμίσουν   σε βάρος μας.

Καλό αγώνα!