Λαϊκή Συσπείρωση Θήρας

Προχωράμε ένα ακόμη βήμα μπροστά

  • Πέμπτη, 30 Μαΐου, 2019 - 10:12

Εκ μέρους της Λαϊκής Συσπείρωσης Θήρας, ευχαριστώ από καρδιάς όλους όσους ψήφισαν Λαϊκή Συσπείρωση στις δημοτικές εκλογές, και ειδικά σε όσους έκαναν αυτό το βήμα για πρώτη φορά.

Επίσης στέλνω θερμό χαιρετισμό προς όλους όσους συμπορεύτηκαν και συμπαραστάθηκαν με οποιονδήποτε τρόπο στον αγώνα, για τις εκλογές, όπως και σε όλους και όλες που μας τίμησαν συμμετέχοντας στα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης. Στο Δήμο Θήρας δεν είμαστε στο δεύτερο γύρο και δεν δίνουμε σε κανένα «λευκή επιταγή».

Καλούμε όσους μας τίμησαν με την ψήφο τους να εκφράσουν την αντίθεσή τους στην υποκρισία και την αδράνεια, στα ψεύτικα διλλήματα και στα προεκλογικά «μνημόνια συνεργασίας» με οποιονδήποτε τρόπο στην κάλπη (λευκό ή άκυρο) και δηλώνουμε ότι θα μας βρουν απέναντί τους, από τη θέση της ισχυρής λαϊκής αντιπολίτευσης στις αντιλαϊκές επιλογές τους. Συνεχίζουμε με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα και προχωράμε ένα βήμα ακόμα, σταθερά με τη διεκδίκηση και την καθημερινή δράση για την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών μας, για να εμποδίσουμε ό,τι αρνητικό μας ετοιμάζουν, για να ανοίξουμε το δρόμο στη λαϊκή αντεπίθεση.