Την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου στο Επιμελητήριο Κυκλάδων

Συζήτηση της Marketing Greece για το τουριστικό προϊόν της Σύρου

  • Κυριακή, 3 Νοεμβρίου, 2019 - 12:26

Η Marketing Greece στο πλαίσιο της δράσης της #weareALLmarketingGreece, διοργανώνει ανοικτή συζήτηση την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 12:30 στο Αμφιθέατρο Επιμελητηρίου Κυκλάδων, στη Σύρο, και προσκαλεί τους επαγγελματίες και άλλους εμπλεκόμενους του τουρισμού.

Πιστεύοντας ότι ο τουρισμός είναι υπόθεση των πολλών, η Marketing Greece προχωράει στην υλοποίηση μιας σειράς εκδηλώσεων, με στόχο τη συζήτηση για τη δυναμική του τουριστικού προϊόντος του προορισμού με τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται σε αυτόν. 

«Ο τουρισμός είναι μία αλυσίδα αξιών όπου όλοι οι κρίκοι είναι σημαντικοί και συμμετέχουν στο τελικό αποτέλεσμα. Σε αυτή τη βάση, έχουμε σχεδιάσει μια σειρά συναντήσεων σε διάφορους προορισμούς ανά την Ελλάδα με βασικούς μας συνομιλητές όλους όσους αφορά έμμεσα ή άμεσα ο τουρισμός. Πιστεύουμε ότι οι άνθρωποι που εργάζονται και ζουν σε έναν προορισμό είναι σε θέση να δώσουν ένα διαφορετικό feedback για τις βαθύτερες ανάγκες, τους προβληματισμούς αλλά κυρίως τις προοπτικές αυτού του προορισμού» δήλωσε σχετικά η Ιωάννα Δρέττα, CEO της Marketing Greece.  

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση ΕΔΩ

Ετικέτες: