Ολοκληρώθηκε η δενδροφύτευση των παρτεριών στο Νησάκι

Ένα ακόμη λιθαράκι ευπρεπισμού και αναβάθμισης

  • Τρίτη, 20 Απριλίου, 2021 - 06:14

Στην περιποίηση του πρασίνου στη περιοχή Νησάκι προέβη το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σύρου στο πλαίσιο μιας σειράς ενεργειών της υπηρεσίας για την αναβάθμιση της συνολικής εικόνας του παραλιακού μετώπου.

Πριν από δύο ημέρες ολοκληρώθηκε η δενδροφύτευση των παρτεριών ανάμεσα στα σημεία στάθμευσης και διέλευσης των οχημάτων. Ειδικότερα, απομακρύνθηκαν τα ξερά εδώ και χρόνια δέντρα και φυτά και φροντίστηκαν τα ήδη υπάρχοντα.

Σημειώνεται πως το Λιμενικό Ταμείο έχει αναθέσει τη συντήρηση των παρτεριών σε ιδιώτη, ο οποίος τα φροντίζει και τα ποτίζει δύο φορές την εβδομάδα. Ωστόσο, κάτοικοι και επισκέπτες παρακαλούνται να επιδείξουν το ίδιο ενδιαφέρον, διατηρώντας τους συγκεκριμένους χώρους καθαρούς.

Σύμφωνα με την πρόεδρο κ. Κανδιώ Μαραγκού, θα ακολουθήσει το έργο της ανάπλασης των κρηπιδωμάτων από την προβλήτα κρουαζιερόπλοιων έως την πλατεία Κανάρη, καθώς και η συντήρηση/αντικατάσταση παγκακιών, ώστε το παραλιακό μέτωπο να έχει πλέον μία ενιαία ευπρεπισμένη εικόνα που θα απολαμβάνουν στο εξής όσοι βρεθούν στο κέντρο της Ερμούπολης.