Παραίτηση της Ανθής Χαλκιά από την προεδρία της Κοινότητας Ερμούπολης

  • Παρασκευή, 31 Μαρτίου, 2023 - 08:30

Επιστολή προς τον δήμαρχο Σύρου – Ερμούπολης, με την οποία γνωστοποιεί την παραίτησή της από την προεδρία της Κοινότητας Ερμούπολης, απέστειλε η κα. Ανθή Χαλκιά, με αφορμή τη συμμετοχή της, στις επερχόμενες εθνικές εκλογές, ως υποψήφια βουλευτής Κυκλάδων με τη Νέα Δημοκρατία.

«Δεσμεύομαι πως θα συνεχίσω με όλες μου τις δυνάμεις να στηρίζω τις προσπάθειες  για το καλό  του τόπου μου από όπου κι αν βρίσκομαι γιατί έχω μάθει πως μόνο μέσα από τη προσφορά και τον αγώνα μπορούμε να διεκδικούμε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας», αναφέρει, μεταξύ άλλων, η κα. Χαλκιά στην επιστολή της.

Διαβάστε αναλυτικά την επιστολή παραίτησης της κας. Χαλκία:

Κύριε Δήμαρχε

Κυρίες και κύριοι  συνάδελφοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι

Αγαπητές/τοί συμπολίτισσες και συμπολίτες

Με την παρούσα επιστολή μου επιθυμώ να σας γνωστοποιήσω την παραίτηση μου από την προεδρία της Κοινότητας Ερμούπολης. Η παραίτηση μου    έρχεται κατόπιν επιθυμίας μου  να συμμετέχω ως υποψήφια βουλευτής Κυκλάδων στις επερχόμενες εθνικές εκλογές .

Για τον λόγο αυτό θεωρώ πρέπον και ηθικόν να αποδεσμεύσω την προεδρία της κοινότητας  την οποία υπηρετώ από το 2014 .

Δεσμεύομαι πως θα συνεχίσω με όλες μου τις δυνάμεις να στηρίζω τις προσπάθειες  για το καλό  του τόπου μου από όπου κι αν βρίσκομαι γιατί έχω μάθει πως μόνο μέσα από τη προσφορά και τον αγώνα μπορούμε να διεκδικούμε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας.

Από το 2014 έως και σήμερα είχα την τιμή να συνεργαστώ με εξαιρετικούς ανθρώπους  από τους οποίους έμαθα πολλά πράγματα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους υπαλλήλους του Δήμου αλλά και όλους τους συνεργάτες μου στο βαθμό της αυτοδιοίκησης και να τους πω πως είμαι περήφανη για όσα καταφέραμε τα χρόνια που θητεύσαμε μαζί.

Με  εκτίμηση

Ανθή  Γ. Χαλκιά

 

Ετικέτες: