Γ. Λεονταρίτης: “Να επιλέξουμε τους ικανότερους για ανάπτυξη και πρόοδο στις τοπικές κοινωνίες”

  • Κυριακή, 8 Οκτωβρίου, 2023 - 12:20

Στο 4ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Ερμούπολης άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα λίγο μετά τις 11 το πρωί της Κυριακής, ο υποψήφιος στις περιφερειακές εκλογές για τη Σύρο με τον συνδυασμό “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο”, Γιώργος Λεονταρίτης.

Ευδιάθετος και χαμογελαστός, ο κ. Λεονταρίτης συνομίλησε με δεκάδες πολίτες που βρέθηκαν στο εκλογικό κέντρο και οι οποίοι του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στη σημερινή εκλογική διαδικασία.

Εξερχόμενος από το εκλογικό κέντρο, ο κ. Λεονταρίτης τόνισε πως “εύχομαι από καρδιάς οι συμπολίτες μου στη Σύρου, στο Νότιο Αιγαίο, αλλά και σε όλη την Ελλάδα να επιλέξουν τους ικανότερους, τους ανθρώπους οι οποίοι μπορούν να δώσουν πρόοδο και ανάπτυξη στις τοπικές κοινωνίες. Αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα. Οι εκλογές γίνονται με μοναδικό στόχο να επιλέξουμε ανθρώπους ικανούς να ασχοληθούν με την καθημερινότητα των πολιτών και της πόλης, αλλά και να σχεδιάζουν το μέλλον για τη νεολαία. Επομένως, η ευχή μου είναι το αποτέλεσμα να είναι το καλύτερο δυνατόν για τις τοπικές κοινωνίες”.