Η "Ομάδα Καβάφης" στο Ησυχαστήριο των Αδελφών του Ελέους

  • Πέμπτη, 20 Ιουλίου, 2017 - 14:45

Στο πλαίσιο του πολιτιστικού προγράμματος του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης «Σύρος –Πολιτισμός 2017» και με τη συνδιοργάνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Άνω Σύρου, η «ΟΜΑΔΑ ΚΑΒΑΦΗΣ»  εορτάζει τα 11 χρόνια πορείας της στην Ελλάδα και στον κόσμο, στο Ησυχαστήριο των Αδελφών του Ελέους, τη Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017 και ώρα 20:00.

Μετά το Κίνι, το Θέατρο Απόλλων, το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Θεσσαλονίκης και  Γρανάδας, τα Πανεπιστήμια Χάρβαρντ και Ελσίνκι,  τη Ρωμαϊκή Αγορά, το Ίδρυμα Ευγενίδου, τη Δήλο, το Παλάτι των Ιπποτών της Ρόδου και τους Δελφούς, την Αλεξάνδρεια, Κωνσταντινούπολη, Νέα Υόρκη, Βοστώνη, Παρίσι, Βρυξέλες, Στοκχόλμη,  Σύδνεϋ, Αδελαΐδα και 50 άλλες πόλεις η «ΟΜΑΔΑ ΚΑΒΑΦΗΣ» του Π.Σ. Άνω Σύρου με τη φημισμένη της μουσικοποιητική της παράσταση «Κ.Π. ΚΑΒΑΦΗΣ- ΑΠ’ ΕΞΩ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΑ»  επιστρέφει  στη Σύρο, στον προαύλιο χώρα του Ησυχαστηρίου των Αδελφών του Ελέους με το λυκόφως του Ιουλίου. 

Παίζουν οι μουσικοί: Νίκος Απέργης, Ζαννής Μαραγκός, Νίκος Ρούσσος, Μάκης Πρίντεζης, Γεωργία Λίτσα, Βαγγέλης Αραγιάννης, Αντώνης Μαραγκός, Ρεγγίνα Σοφού. Τραγουδούν: Χρυσούλα Κεχαγιόγλου, Ελπίδα Γαδ. Αφηγείται η Νικολέττα Ρουσσου. Σκηνοθετεί, τραγουδά και απαγγέλει ο Μπάμπης Κουλούρας.

Είσοδος: 8 και 5 ευρώ

Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις των εισιτηρίων θα δοθούν για τις ανάγκες του Ησυχαστηρίου