3η Απογευματινή Βάρδια στον Φάρο Αρμενιστή

  • Παρασκευή, 1 Σεπτεμβρίου, 2017 - 06:11

Ο Δήμος Μυκόνου και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση διοργανώνουν την «3η Απογευματινή Βάρδια» στον Φάρο Αρμενιστή της Μυκόνου την Tρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017.

Μια μέρα πριν την Πανσέληνο του Σεπτεμβρίου μια μυκονιάτικη παρέα μουσικών θα κρατήσουν συντροφιά στο κοινό και θα το ταξιδέψουν με τραγούδια εμπνευσμένα από την θάλασσα και το φεγγάρι, με τραγούδια αγαπημένων συνθετών, Χατζιδάκη, Κραουνάκη και άλλων που είναι καταγεγραμμένα στην μνήμη όλων μας.

Στην εκδήλωση θα τραγουδήσουν ο Χρήστος Μουστάκας και η Τζωρτζή Μαύρου, συνοδευόμενοι από την Σοφία Καλπουρτζή στο πιάνο, τον Ντάνιελ Κουσαθανά στην κιθάρα και τον Βασίλη Αντωνίου σε κιθάρα και μπουζούκι.

Η μουσική εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Υπηρεσία Φάρων και σκοπεύει στη στήριξη των προσπαθειών που καταβάλλει η Δημοτική Αρχή για την αναστήλωση, τη συντήρηση και την ανάδειξη του «Αρμενιστή» ως μνημείο της ναυτικής ιστορίας της Μυκόνου.

Θα υπάρξει δωρεάν μετακίνηση, στις 6.30 το απόγευμα, από τον σταθμό λεωφορείων, στο παλιό λιμάνι και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Ετικέτες: