Τα ακριτικά νησιά κάνουν πρεμιέρα με την +πλευση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

  • Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου, 2017 - 06:22

Με όπλο την τέχνη και «στρατιώτες» τους φίλους της, η +πλευση πάει και φέτος στο Μέγαρο Μουσικής για να δώσει σε όλους τη δυνατότητα να ζήσουν μέσα από το φακό στιγμές σαν κι αυτές που βίωσαν φέτος οι εθελοντές της, με στόχο πάντα την προώθηση της προσφοράς στα ακριτικά και απομονωμένα νησιά μας.

Την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου, σε μία από τις πιο όμορφες αίθουσες του Μεγάρου, θα γίνει η πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ «Το Ταξίδι», αποτέλεσμα της δουλειάς του κινηματογραφιστή-σκηνοθέτη Γιάννη Σταθόπουλου και της ομάδας του, που γυρίστηκε κατά τη διάρκεια του φετινού Διάπλου σε Κίμωλο, Σίκινο, Ηρακλειά, Σχοινούσα, Ανάφη, Ψέριμο, Τέλενδο, Λειψούς και Αρκιούς.

Θα παρουσιαστούν επίσης τα έργα που επιδιώκει να υλοποιήσει φέτος και το 2018 η +πλευση στα νησιά που θα προσεγγίσει στην φθινοπωρινή εξόρμηση και τον Διάπλου 2018, ενώ θα τιμηθούν οι χορηγοί μας για την συνεισφορά τους.

Θα ακολουθήσει έκθεση φωτογραφίας με έργα του πολυσχιδούς καλλιτέχνη και φίλου της +πλευσης (συνυπογράφει και τη μουσική της ταινίας) στο φουαγιέ, τα οποία θα διατεθούν προς πώληση με στόχο την συγκέντρωση των απαραίτητων κεφαλαίων για την υλοποίηση νέων έργων στα νησιά μας.

Ετικέτες: