Εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα με τη συμμετοχή Πολιτιστικών Συλλόγων της Σύρου

Χορεύουν για τον Δημήτρη

Για καλό σκοπό ενώνουν τις δυνάμεις τους χορευτικά τμήματα Συλλόγων της Σύρου, κατόπιν πρόσκλησης του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης για τη συμμετοχή τους σε εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα, το Σάββατο 3 Μαρτίου 2018, στο Θέατρο Απόλλων.

Στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Θωμαή Μενδρινού κατέστησε γνωστό ότι, τους τελευταίους μήνες έχουν πραγματοποιηθεί στο νησί εκδηλώσεις με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση μιας οικογένειας, μέλος της οποίας δίνει τη δική του μάχη μετά από ένα σοβαρό ατύχημα.

Στο πλαίσιο αυτό, η ίδια ήρθε σε επαφή με τους χορευτικούς συλλόγους του νησιού, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα της, εκφράζοντας την επιθυμία τους να λάβουν μέρος στην «Εκδήλωση Αγάπης για τον Δημήτρη».

Στη χορευτική παράσταση συμμετέχουν (με σειρά εμφάνισης) το Παραδοσιακό Εργαστήρι «Άρωμα Παράδοσης», ο Σύλλογος Ηπειρωτών Σύρου, ο Λαογραφικός - Χορευτικός «η σοφία της παράδοσης», ο Σύλλογος Κρητών Σύρου, ο Σύλλογος Ποντίων & Βορειοελλαδιτών Σύρου, το Λύκειο Ελληνίδων Σύρου, ο Σύλλογος Πελοποννησίων Σύρου και ο Σύλλογος Στερεοελλαδιτών Σύρου.

Την εκδήλωση διοργανώνει ο Σύλλογος Στερεοελλαδιτών, ο οποίος θα εκδώσει τα εισιτήρια και θα εισπράξει τα χρήματα, με την υποστήριξη του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης.

Καταλήγοντας, η κ. Μενδρινού παρακάλεσε τους δημοτικούς συμβούλους να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια, δίνοντας πρώτοι το παράδειγμα στο κοινό της Σύρου, το οποίο αγκαλιάζει θερμά κάθε δράση αλληλεγγύης και προσφοράς, αποδεικνύοντας τη μεγάλη ευαισθησία της τοπικής κοινωνίας.