Ανακοίνωση της Μουσικής Σχολής

Δημιουργία δανειστικής βιβλιοθήκης για τη σχολή "Εν χορδαίς και οργάνοις"

  • Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου, 2019 - 17:08

Σε μία εκδήλωση του Μουσικού Ομίλου Σύρου, που έγινε προς τιμή του Σταύρου Ξαρχάκου το 2016, o Μαέστρος είχε την ευκαιρία να ακούσει ένα μουσικό σύνολο παιδιών, το «Μυστικό Μπουζούκι», και αναφέρθηκε στην ανάγκη δημιουργίας μιας «Μεγάλης του Μάρκου Σχολής» στη Σύρο. Έτσι το 2017, ιδρύθηκε η μουσική σχολή "Εν Χορδαίς & Οργάνοις" (Η Μεγάλη του Μάρκου Σχολή). Ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο που έχει ως σκοπό να προσφέρει σπουδές υψηλού επιπέδου στο χώρο της Λαϊκής, Ρεμπέτικης και Βυζαντινής μουσικής.
Στη σχολή φιλοξενούνται κάθε χρόνο πάνω από 60 σπουδαστές, όπου διδάσκονται μουσική (θεωρία & πράξη) από καταρτισμένους και υπεύθυνους καθηγητές. 
Θέλοντας να δώσουμε στους σπουδαστές μας ακόμη μεγαλύτερη πρόσβασή στη γνώση, δημιουργούμε μία δανειστική βιβλιοθήκη με σχετικό μουσικό θεματικό υλικό. Γι’ αυτό ζητάμε την βοήθειά σου!  
Χρειαζόμαστε βιβλία, δίσκους - βινύλια και CD. 
Αν έχεις βιβλία, δίσκους – βινύλια ή CD, Λαϊκής, Ρεμπέτικης και Βυζαντινής μουσικής  τα οποία θες να δωρίσεις, επικοινώνησε μαζί μας στο enhordais.organois@gmail.com ή στο τηλέφωνο 22810 76516 και ενίσχυσε έτσι την προσπάθειά μας!
Ως ανταπόδοση στη βοήθεια που θα μας προσφέρεις, θα έχεις δυνατότητα πρόσβασης στη βιβλιοθήκη της σχολής ενώ θα μπεις και στη λίστα των Υποστηρικτών και Φίλων μας, που βρίσκεται στο site μας.
Ευχαριστούμε!