«Κλικ» στο Συριανό Καρναβάλι

Απίθανες, μοναδικές και πάνω από όλα αξέχαστες καρναβαλικές στιγμές από την πρωτεύουσα των Κυκλάδων αποτυπώνονται στη 18η Ομαδική Έκθεση της Λέσχης Φωτογραφίας – Κινηματογράφου Σύρου.

Η έκθεση παρουσιάζεται σε συνεργασία με το Γραφείο Πολιτισμού και την υποστήριξη του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Συριανού Καρναβαλιού «Γεώργιος Σουρής» 2019.

Οι επισκέπτες της Αίθουσας Τέχνης «Γιάννη & Ελένης Βάτη» θα έρθουν σε επαφή με τα αποκριάτικα δρώμενα που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο στο νησί, μέσα από την τέχνη της φωτογραφίες. Χαρούμενα πρόσωπα, εντυπωσιακές μεταμφιέσεις, μικροί και μεγάλοι εν δράσει και εμφανίσεις καρναβαλικών ομάδων που ξεχώρισαν και έμειναν χαραγμένες στη μνήμη μας, συνθέτουν την ιστορία του επιτυχημένου Συριανού Καρναβαλιού, το οποίο συνεχώς εξελίσσεται.

Η έκθεση περιλαμβάνει φωτογραφίες που παρουσιάστηκαν και τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και νέα έργα τα οποία μεταδίδουν τη μαγεία και τη χαρά της περυσινής διοργάνωσης. Χιονάνθρωποι, Ευχούληδες, Ζεϊμπέκια, κουνελάκια, ιθαγενείς και πολλές ακόμη προσωπικότητες σας περιμένουν να τις ανταμώσετε ξανά ή να τις γνωρίσετε για πρώτη φορά έως την Κυριακή 10 Μαρτίου 2019. Η έκθεση λειτουργεί καθημερινά (11:00-13:00 & 17:00-20:00). Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.