Ραντεβού τον Σεπτέμβριο

  • Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2019 - 09:36

Με αφορμή την εορταστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον πανέμορφο αύλειο χώρο του Αγίου Ιωάννη Ποσειδωνίας, λόγω της λήξης της χορευτικής μας χρονιάς 2018 - 2019, το Δ.Σ. του λαογραφικού χορευτικού ομίλου "η σοφία της παράδοσης" ευχαριστεί θερμά όλους όσοι βοήθησαν ενεργά, με μεράκι και αγάπη να πραγματοποιηθεί η παράστασή μας "Στην αυλή του Άη - Γιάννη"!

Αναλυτικά, ευχαριστούμε θερμά τον πατέρα Χριστόφορο Παπανικολάου  και το ενοριακό συμβούλιο του Αγίου Ιωάννη  Ποσειδωνίας, για την παραχώρηση  του αύλειου χώρου!

Επίσης, την κα Λουκία Ρούσσου για την φωτογράφιση, τον κο Σταύρο Μαυράκη για την βιντεοσκόπηση, τον Δήμο για τις καρέκλες και όλους τους εθελοντές μας!

Ευχαριστούμε την κα Αγνή Ρούσσου για τους διαλόγους στα μικρά θεατρικά δρώμενα, όπως και τις κυρίες Μαρία Γαδ, Κωνσταντίνα Βλάχου, Μαρουλία Καραβιώτου καθώς και τον κο Γιώργο  Νομικό που ερμήνευσαν μ' επιτυχία τους ρόλους τους!

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον κο Παναγιώτη Γαστεράτο, που ταξίδεψε από την Κέρκυρα για να είναι μαζί μας στην γιορτή και ο οποίος έντυσε τις δικές μας Κερκυραίες, με αυθεντικές φορεσιές  του νησιού του!

Ευχαριστούμε ακόμη την κα Νάζου Ειρήνη, από την χορευτική ομάδα Μυκόνου " ΜΑΝΤΩ " που μας τίμησε με την παρουσία της!

Και φυσικά ευχαριστούμε όλους, όσοι βρέθηκαν στην αυλή του Αη Γιάννη, επισκέπτες, γονείς και  κυρίως τους χορευτές μας, όλων των ηλικιών, οι οποίοι σφράγισαν με τα βήματά τους την εορταστική λήξη της περιόδου αυτής.

Ευχόμαστε ν'απολαύσετε ένα δροσερό καλοκαίρι ξεγνοιασιάς και ξεκούρασης! 

 

Ραντεβού παραδοσιακά τον Σεπτέμβριο!