Ξύλινες δημιουργίες των Αλέξανδρου Δαρδακούλη και της Πέρσας Παύλου

I love wood

Κοσμήματα, σημειωματάρια, παπιγιόν, παιχνίδια, σουβέρ, μαγνητάκια και πολλά ακόμη χειροποίητα αντικείμενα, όλα φτιαγμένα από ξύλο, περιμένουν τους επισκέπτες την αίθουσας Πρώην ΔΗΚΕΔΑΣ στην Άνω Σύρο.

Η έκθεση χειροποίητων αντικειμένων του Αλέξανδρου Δαρδακούλη και της Πέρσας Παύλου «I love wood» έχει στόχο όχι μόνο να μας εισάγει στον δημιουργικό κόσμο τους με έδρα την περιοχή των Ταλάντων, αλλά να μας κάνει να αγαπήσουμε κι εμείς το υλικό, το οποίο άνοιξε καινούριους δρόμους στη δουλειά και τη φαντασία τους.

«Στην έκθεση παρουσιάζονται ξύλινες δημιουργίες και δημιουργίες από πλεξιγκλάς και από ύφασμα. Έχουμε τα μηχανήματα που χαράσσουμε και κόβουμε, με μία πιο ιδιαίτερη αγάπη στο κομμάτι του ξύλου», δηλώνει χαρακτηριστικά η κ. Παύλου. Σκουλαρίκια, κρεμαστά για το λαιμό, τρίλιζες, αντικείμενα για παιδική δραστηριότητα και πολλά ακόμη πρωτότυπα προϊόντα μαρτυρούν τις πολλές δυνατότητες που προσφέρει το ξύλο για δημιουργία με στυλ και κομψότητα.

Το δίδυμο ασχολείται κυρίως με το γάμο και τη βάφτιση με την επωνυμία «Art Industry», ενώ το «I love wood» είναι ο κωδικός για το κομμάτι του ξύλου το οποίο έχει ενταχθεί δυναμικά στη δουλειά τους.

Η έκθεση λειτουργεί από τις 11:30 έως τις 22:30 και ολοκληρώνεται την Τρίτη 8 Αυγούστου.