Εγκαίνια έκθεσης φωτογραφίας της γνωστής gallery Mirko Mayer στη Μύκονο

  • Πέμπτη, 31 Αυγούστου, 2017 - 06:21

Ένα από τα πιο σημαντικά πολιτιστικά γεγονότα του φετινού καλοκαιριού άνοιξε τις πόρτες του για το κοινό την Παρασκευή 25 Αυγούστου στην Μύκονο.

Η Έκθεση με τίτλο «On the Edge of Photography” της πολύ γνωστής gallery Mirko Mayer, ταξίδεψε από την Κολωνία της Γερμανίας και υπό την αιγίδα του Δήμου Μυκόνου δημιούργησε μια εξαιρετική ατμόσφαιρα στην Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου.

Προσωπικότητες του πολιτικού, επιχειρηματικού και καλλιτεχνικού χώρου από όλο τον κόσμο, έσπευσαν να τιμήσουν τα επίσημα εγκαίνια το Σάββατο 26 Αυγούστου, μεταξύ των οποίων ο Μητροπολίτης Σύρου Δωρόθεος καθώς και ο Δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς.

Από τις 25 Αυγούστου έως και τις 9 Σεπτεμβρίου οι επισκέπτες της Μυκόνου, θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν δημιουργίες από διεθνούς φήμης καλλιτέχνες καθώς και νέα ταλέντα, οι οποίοι αποτύπωσαν το εύρος των δυνατοτήτων που μπορεί να έχει μια φωτογραφία, η οποία εγκαταλείπει την κορνίζα και απλά αφήνει το αποτύπωμα της στον τοίχο της Δημοτικής Πινακοθήκης.

Η έκθεση πραγματοποιείται στην αίθουσα της Δημοτικής Πινακοθήκης στο Ματογιάννι, καθώς και στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της ΚΔΕΠΠΑΜ στον όροφο.

Μέρος των εσόδων της έκθεσης θα διατεθούν στους Οργανισμούς "HOPE GENESIS"  και SolidarityNow.

25 Αυγούστου – 9 Σεπτεμβρίου

Δημοτική Πινακοθήκη / Μύκονος Χώρα

"Μαρία Ιγγλέση", Ματογιάννι