Περιπλάνηση στην Urban Act

Σε εγρήγορση κρατά τους αμέτρητους φίλους της η μεγάλη παρέα του Stray Art Festival, το οποίο επιστρέφει στο πολιτιστικό πρόγραμμα της Σύρου τον προσεχή Σεπτέμβριο για να ευφράνει τα μάτια μας με έργα ταλαντούχων καλλιτεχνών της τοιχογραφίας και ρομαντικές μελωδίες πολλά υποσχόμενων οργανοπαικτών.

Θαλασσινά αρώματα, ποικίλες γεύσεις, παιχνίδια και λαϊκές βραδιές θα απογειώσουν την τριήμερη διοργάνωση (21-23/09), βάση της οποίας θα είναι φέτος το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Ερμούπολης «Δημήτριος Βικέλας».

Λίγους μήνες πριν από την έναρξη της 2ης Γιορτής της Τέχνης του Δρόμου στην Ερμούπολη, το κοινό του νησιού έχει την ευκαιρία να θαυμάσει την έκθεση ζωγραφικής της «Urban Act» με τίτλο "Mixed Guests", η οποία φιλοξενείται στην αίθουσα «Γιάννη & Ελένης Βάτη».

Η Urban Act, η οποία συμμετείχε και στο 1ο Stray Art Festival, παρεμβαίνει εικαστικά στο αστικό τοπίο με την δημιουργία υπαίθριων τοιχογραφιών, φεστιβάλ και εκθέσεις. Οι τοιχογραφίες, σύμφωνα με τους ίδιους, αποτυπώνουν τις ιδέες και την ενέργεια των καλλιτεχνών για έκφραση και δημιουργία και την ανάγκη για την οικειοποίηση του δημόσιου χώρου.

H έκθεση «Mixed Guests» λειτουργεί καθημερινά (11:00-14:00 & 18:00-21:30) και θα διαρκέσει έως 27 Ιουνίου 2018.