Δήμος Μυκόνου

Ετήσιος χορός της Αδελφότητας Ανωμεριτών Μυκόνου

  • Παρασκευή, 2 Φεβρουαρίου, 2018 - 10:58

Πραγματοποιήθηκε και φέτος με απόλυτη επιτυχία σε γνωστό κέντρο των Αθηνών ο ετήσιος χορός της Αδελφότητας Ανωμεριτών Μυκόνου, παρουσία του Δημάρχου Μυκόνου κ. Κωνσταντίνου Κουκά και του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μιλτιάδη Ατζαμόγλου.
 Οι εικόνες από την κατάμεστη αίθουσα του κέντρου «Ορφέας» στην Καλλιθέα, μαρτυρούν ότι οι Ανωμερίτες-Μυκονιάτες ήταν και φέτος  συνεπείς στο ετήσιο ραντεβού τους!
 Η Πρόεδρος του Συλλόγου κα. Φραντζέσκα Κουνάνη ευχαρίστησε από μικροφώνου το Δήμο Μυκόνου για την έμπρακτη στήριξη της Αδελφότητας Ανωμεριτών Μυκόνου.
 Του γνήσιου κυκλαδίτικου γλεντιού υπό τις μελωδίες του βιολιού του Νίκου Οικονομίδη και των συνεργατών του, προηγήθηκε ο σύντομος χαιρετισμός του κ. Κουκά ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε:
 «Εύχομαι σε εσάς και τις οικογένειές σας καλή και δημιουργική χρονιά.
 Η Δημοτική Αρχή θα κάνει ότι περνά από το χέρι της για να διασφαλίσει ότι και αυτή η χρονιά θα είναι καλή και δημιουργική για το νησί μας.
 Στόχος μας και το 2018 είναι να διατηρήσουμε τη Μύκονό μας στην κορυφή του κόσμου!
 Θερμά συγχαρητήρια στην δραστήρια Πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ της Αδελφότητας Ανωμεριτών Μυκόνου για το εξαιρετικό τους έργο το οποίο αποτυπώνεται στη μαζική παρουσία των συντοπιτών μας στη σημερινή εκδήλωση.»
 
Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μυκόνου κ. Μιλτιάδης Ατζαμόγλου:
 «Θέλω πραγματικά να συγχαρώ όλους τους συντελεστές αυτής της άκρως επιτυχημένης εκδήλωσης.
 Να ευχηθώ υγεία, αγάπη, και αισιοδοξία για εσάς και τις οικογένειές σας.
 Και να είστε βέβαιοι ότι όταν είμαστε μονιασμένοι και αγαπημένοι ο ένας δίπλα στον άλλο, μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε οποία δυσκολία βρεθεί μπροστά μας.».