Κοπή πίτας της Παιδικής-Νεανικής Χορωδίας της Οτκ

  • Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου, 2020 - 20:53

Μέσα σε κλίμα χαράς και ενθουσιασμού, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19-1-20, η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Παιδικής-Νεανικής Χορωδίας της ΟτΚ.

Με την παρουσία των παιδιών όλων των τμημάτων, των δασκάλων της χορωδίας, εκπροσώπων από το ΔΣ της ΟτΚ και δεκάδων γονέων που κατέκλυσαν το χώρο που γίνονται οι πρόβες της Χορωδίας της ΟτΚ, έγινε ένας σύντομος απολογισμός της χρονιάς που πέρασε, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα πλούσιος, με 10 συναυλίες στο ενεργητικό της χορωδίας και με τη λειτουργία των 4 τμημάτων σε εβδομαδιαία βάση.

Εκτός από τις καθιερωμένες ανταλλαγές των ευχών, οι γονείς ενημερώθηκαν από τους υπεύθυνους για τους στόχους της νέας χρονιάς, οι οποίοι αναμένονται ιδιαίτερα εποικοδομητικοί και με πολλαπλά οφέλη για τα παιδιά και αφορούν συναυλίες στη Σύρο, την Πάρο, την Άνδρο και την Κύπρο. Επίσης τη σύμπραξη με 6 τουλάχιστον χορωδίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ αναμένεται και μία μεγάλη έκπληξη για τα προσεχή Χριστούγεννα, η οποία θα ανακοινωθεί στα παιδιά το επόμενο διάστημα.

Η μικρή αυτή γιορτή έκλεισε με τις ευχαριστίες προς το Δήμο Σύρου-Ερμούπολης και τους υπευθύνους του ΚΑΠΗ, προς την κα Δέσποινα Παρασκευαΐδου, υποστηρίκτρια της Χορωδίας από ιδρύσεώς της και την απονομή των δώρων στα 3 τυχερά παιδιά της κλήρωσης.

Ετικέτες: