Προβολές Βραβευμένων Ταινιών στο Βυρσοδεψείο Κορνηλάκη

  • Τετάρτη, 4 Αυγούστου, 2021 - 10:35

Η Λέσχη Φωτογραφίας-Κινηματογράφου Σύρου σε συνεργασία με το CineDoc Island Film Festival συνεχίζουν τις προβολές βραβευμένων ντοκιμαντέρ και ξένων ταινιών στον εξωτερικό χώρο του παλιού βυρσοδεψείου Κορνηλάκη στην Ερμούπολη της Σύρου.

 

Τρίτη και τελευταία προβολή για την περίοδο Ιούλιος-Αύγουστος 2021 το Σάββατο 07 Αυγούστου 2021 στις 21:00 με την ταινία "Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥΣ" του ΣΤΕΦΑΝΟ ΤΣΙΠΑΝΙ (Mio fratello rincorre i dinosauri - Stefano Cipani) Διάρκειας 1ω40λ., Είσοδος: Δωρεάν

 

Εμπνευσμένη από μια αληθινή ιστορία η ταινία βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του συγγραφέα Τζάκομο Ματσαριόλ, που είναι και συν-σεναριογράφος.

Μια γλυκόπικρη οικογενειακή ταινία, που μιλάει με εξαιρετικό τρόπο για την ατέλεια την ιδιαιτερότητα και την ποικιλομορφία.

 

Σε συνεργασία με την Ambasciata d'Italia ad Atene στα πλαίσια της Πολιτιστικής Πρωτοβουλίας Tempo Forte και το Cinedoc Island.

 

Τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και εφαρμόζονται προληπτικά, όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία και πρόληψη κατά της πανδημίας με βάση τις κατευθυντήριες οδηγίες των Υπουργείου Υγείας της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και του ΕΟΔΥ.