Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης επιστρέφει στη Σύρο και ενώνει δυνάμεις με την Ορχήστρα των Κυκλάδων

  • Τρίτη, 25 Ιουλίου, 2017 - 15:54

Στο πλαίσιο του πολιτιστικού προγράμματος του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης «Σύρος –Πολιτισμός 2017», θα πραγματοποιηθεί συναυλία του Αλκίνοου Ιωαννίδη με την Ορχήστρα των Κυκλάδων, την Κυριακή 30 Ιουλίου 2017 και ώρα 21:00 στον Χώρο Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου Χρουσσών.

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, o σπουδαίος δημιουργός και ερμηνευτής, έχει το δικό του, μοναδικό τρόπο να μαγνητίζει το κοινό.

«Ξημέρωσε το καλοκαίρι

Κι ήρθε ο ήλιος να το δει και πύρωσε»

Ο Αλκίνοος μιλά με τους στίχους του. Μιλά με τις μουσικές του. Με 13 προσωπικούς δίσκους και δεκάδες συμμετοχές σε έργα άλλων καλλιτεχνών, αναπνέει τον αγέρα του Αιγαίου και μας ταξιδεύει. Μουσικές που μέσα τους συναντιούνται οι ήχοι της Ανατολής και οι αρμονίες του κόσμου. Ο Αλκίνοος με τη σεμνότητα του καλλιτέχνη που πειραματίζεται και ανοίγει νέους δρόμους. Με τη λιτότητα των ήχων του και τον έρωτα να διαπερνά το αύριο. Με τη μεστότητα των λόγων και των ονείρων. Με την ακεραιότητα ως φάρο προς τη δημιουργία.

Η Ορχήστρα των Κυκλάδων, η δικιά μας ορχήστρα, ύστερα από τις επιτυχημένες εμφανίσεις της σε σημαντικούς συναυλιακούς χώρους της Ελλάδας, όπως το Μέγαρο Μουσικής και το Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, και τη συνεργασία με πολλούς αναγνωρισμένους καλλιτέχνες, επιστρέφει στη Σύρο, συμπράττοντας με τον Αλκίνοο Ιωαννίδη, για να ανακαλύψει τα μυστικά της μουσικής του αγαπημένου τραγουδοποιού.

Μαζί η Παιδική/Νεανική Χορωδία της Ορχήστρας των Κυκλάδων.

Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Νίκος Κυπουργός

Μουσική Επιμέλεια: Λένα Χατζηγρηγορίου/Αλκίνοος Ιωαννίδης

Αλκίνοος Ιωαννίδης: http://www.alkinoos.gr

Ορχήστρα των Κυκλάδων: https://www.facebook.com/orchestraofthecyclades

Τιμή εισιτηρίου: 10 & 13 €

Σημεία προπώλησης

  • ΟΠΤΙΚΑ "ΚΟΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ"
  •  kouchico cafe 
  • ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ ΜΑΡΑΓΚΟΣ