Θέατρο "Απόλλων" - Σάββατο 2 Φεβρουαρίου

The Met: Live in HD: "Κάρμεν"

  • Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου, 2019 - 09:55

Η Clémentine Margaine είναι η ακαταμάχητη πλανεύτρα του έργου, δίπλα στον Roberto Alagna που μάγεψε το κοινό του Live in HD, στον ρόλο του Δον Χοσέ το 2010. Ο Louis Langrée διευθύνει την πολυαγαπημένη παραγωγή της Met, στη φαντασμαγορική σκηνοθεσία του Sir Richard Eyre.

Διάρκεια: 3 ώρες & 21 λεπτά

Συντελεστές

Διευθυντής ορχήστρας: Louis Langrée
Σκηνοθεσία: Sir Richard Eyre
Σκηνικά: Rob Howell
Κοστούμια: Rob Howell
Φωτισμοί: Peter Mumford
Διανομή: Κάρμεν (Clémentine Margaine), Μικαέλα (Aleksandra Kurzak), Δον Χοσέ (Roberto Alagna), Εσκαμίγιο (Alexander Vinogradov)

Ώρα έναρξης: 19:55
Τιμές Εισιτηρίων: 15 & 10 ευρώ
Προπώληση: Ταμείο Θεάτρου Απόλλων
 

Το Πρόγραμμα “The Met: Live in HD”, μεταδίδεται ταυτόχρονα σε περισσότερες από 2.000 αίθουσες θεάτρων και κινηματογράφων, σε περισσότερες από 73 χώρες παγκοσμίως. Από το ξεκίνημά του το 2011, έχει προβάλει ένα ευρύτατο φάσμα από κλασικά αριστουργήματα στη μεγάλη οθόνη, δίνοντας την ευκαιρία στους λάτρεις της όπερας, να απολαύσουν αγαπημένες παραστάσεις και πρωταγωνιστές, μέσα από τις μεγαλειώδεις παραγωγές του σύγχρονου ναού της λυρικής τέχνης, τη Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης.

Το φιλόμουσο ελληνικό κοινό αγκάλιασε από την αρχή την πρωτοβουλία του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ να υποστηρίξει τις προβολές του “The Met: Live in HD”, σε αίθουσες σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Ολοένα και περισσότεροι θεατές ανακαλύπτουν τη μαγευτική αυτή εμπειρία κάθε χρόνο, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως τόσο στην Αθήνα, όσο και στη Θεσσαλονίκη αλλά και στην Ελληνική περιφέρεια, το ενδιαφέρον και η προσέλευση του κόσμου ξεπερνά κάθε προσδοκία συμμετοχής.

Βασικός υποστηρικτής του προγράμματος “The Met: Live in HD” από την πρώτη σεζόν του στην Ελλάδα, είναι η MYTILINEOS.

Προπώληση εισιτηρίων στα ταμεία του Θεάτρου Απόλλων καθημερινά 10:00- 14:00 και απόγευμα δύο ημέρες πριν την παράσταση 18:00- 21:00.

Ετικέτες: