Η νέα κωμωδία του Γρηγόρη Γαλαντή υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Χρούσσων

"Ο Απόστολος, η Πάτρα κι ο Ψηλός"

  • Παρασκευή, 15 Μαρτίου, 2019 - 06:13

Μετά τους σπαρταριστούς «Θεούς» του, οι οποίοι τελικά δεν ήταν 12 αλλά περισσότεροι, ο Γρηγόρης Γαλαντής επιστρέφει στο Θέατρο Απόλλων με μία ολοκαίνουρια κωμωδία.

Η παράσταση «Ο Απόστολος, η Πάτρα κι ο Ψηλός», που διοργανώνεται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Χρούσσων έκανε πρεμιέρα χθες στο ιστορικό θέατρο της Ερμούπολης και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 17 Μαρτίου.

Η ιστορία διαδραματίζεται στην Αθήνα, μία πόλη εκατομμυρίων κατοίκων, οι οποίοι ξεχύνονται καθημερινά στους δρόμους και τις λεωφόρους της, με το πρώτο φως της αυγής, για να πάνε στις δουλειές τους έγκαιρα. Κι έτσι αγουροξυπνημένοι και εκνευρισμένοι από την κίνηση των μέσων μεταφοράς και των «λογής λογής» τροχοφόρων, τι φαντάζεσθε ότι θέλουν με το που «εισέλθουν» στα γραφεία τους;;; Μα έναν καφέ! Για να ανοίξει «ο οφθαλμός αλλά και ο νους»! Εκτός αν είναι από τους τυχερούς, που η καθαρίστρια του γραφείου, όχι μόνον τους τον φτιάχνει και τους τον σερβίρει, αλλά τους τον «λέει κιόλας»!!!

Και αν αναρωτιέστε αν βγαίνει αληθινή ή όχι, ακολουθείστε μας στο Μεσιτικόν Γραφείον «Διάδρομοι με θέα»! Διότι ο Απόστολος η (Κλεο)Πάτρα κι ο Ψηλός, αφού λύσουν την απορία σας, ίσως σας πείσουν να νοικιάσετε και ένα «τυχερό» δυαράκι «επί του δευτέρου ορόφου».

Στην παράσταση παίζουν με σειρά εμφάνισης: Δώρα Μουστάκα, Δημήτρης Πεϊχαμπέρης, Δημήτρης Βουτσίνος, Αργυρώ Γαλαντή, Γιάννης Χαλκιάς, Λάζαρος Παπαδόπουλος, Ευαγγελία Λουμή, Άννα Μαρία Σαρρή, Μύριαμ Μαραγκού, Μαρία Κακαβή, Στάθης Μπίρμπας, Γρηγόρης Γαλαντής.