Ο Κώστας Μαλιάτσης και ο Ηλίας Φουντούλης στη Σαντορίνη

  • Σάββατο, 4 Μαΐου, 2019 - 16:44

Το άκρως καταστροφικό δίδυμο έρχονται για μία και μοναδική παράσταση στην Σαντορίνη!

Ημερομηνία: Σάββατο 04 Μαϊού 2019 
Πόλη: Σαντορίνη
Χώρος: Εστία Πύργου, Σαντορίνη
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00
Ώρα έναρξης: 20.30
Ταμείο: 12 ευρώ.

Έχουν περάσει 113 επεισόδια Maliatsis Cooking, δηλαδή 6.780 λεπτά, που ο Ηλίας Φουντούλης προσπαθεί να πείσει τον Κώστα Μαλιάτση, ότι οι καλόγεροι Νάξου δεν βγήκαν από κάποιο μοναστήρι του νησιού, ότι το ξύδι δεν έχει σχέση με το Γαλαξείδι και ότι το χωριάτικο λουκάνικο δεν είναι από κάποιο χωριό.

Και αφού ούτε το Ταεκ-βου-ντου δεν έπιασε ούτε η εγχείριση αλλαγής «φίλου» αποφάσισαν να λύσουν τις διαφορές τους παρουσία και συμμετοχή κοινού σε όλη την Ελλάδα!
Ο τρελός κωμικός Κώστας Μαλιάτσης συναντά τον master chef των λογοπαιγνίων Ηλία Φουντούλη σε μια stand up comedy παράσταση τερ...αστείων διαστάσεων!

Οι τυχεροί-άτυχοι αυτή τη φορά θα είναι οι κάτοικοι της Σαντορίνη που θα τους δουν ζωντανά στο Θέατρο της Πνευματικής Εστίας Πύργου Σαντορίνης!

Ποιος γράφει στίχους στα Ρεμπέτικα; Ποιος θυμάται τις οικογενειακές διακοπές στο χωριό; Πώς θα έμοιαζε ένα πρωτάθλημα μαγειρικής; Γιατί όλα πάνε τόσο αργά στην Ικαρία; Ποιος σκεφτόταν τις διαφημίσεις του 80; Τι γίνεται στο κυνήγι μανιταριών; Πόσα λογοπαίγνια μπορείτε να αντέξετε;

Και αφού έριξαν μαζί το Youtube το τρελό δίδυμο θα ρίξει και όλη του την διάθεση για να σας κάνει χαμογελάσετε!
Σύντομα στην πόλη σας…. Εντελώς αναναπάντεχα!

Για περαιτέρω πληροφορίες – διευκρινίσεις – booking:
Αλέξανδρος Σαλαμές
Τηλέφωνο: 6970034210
Mail: alex@artontheroad.gr