Δήμος Σύρου - Ερμούπολης

Ο Άμλετ στο θέατρο Απόλλων - Παραγωγή του National Theatre της Μ. Βρετανίας

  • Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου, 2020 - 06:21
  • /   Eνημέρωση: 15 Ιαν. 2020 - 7:31

Το Αυτοτελές Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Σύρου- Ερμούπολης ανακοινώνει την προβολή της παράστασης «HAMLET» του William Shakespeare (μαγνητοσκοπημένη μετάδοση από το Barbican Centre στο Λονδίνο, με ελληνικούς υπότιτλους) στο Θέατρο Απόλλων την 25η Ιανουαρίου 2020 και ώρα έναρξης 19:00. Τιμές εισιτηρίων: Γενική είσοδος: 12 ευρώ και φοιτητικό / άνεργοι / γκρουπ: 10 ευρώ.

ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΤΟΥ NATIONAL THEATRE ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΑΝΤΕΝΝΑ

ΤΟ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “NT LIVE”

ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Το βραβευμένο πρόγραμμα “NT Live” που ήδη προβάλλεται με πολύ μεγάλη επιτυχία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, είναι πλέον διαθέσιμο σε πολιτιστικούς χώρους σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα στο δίκτυο συνεργαζόμενων αιθουσών του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, με την υποστήριξη του British Council.

Ο υποψήφιος για Όσκαρ Benedict Cumberbatch (Sherlock, The Imitation Game) πρωταγωνιστεί στον ομώνυμο ρόλο της επικής τραγωδίας του Σαίξπηρ. Η κορυφαία θεατρική παραγωγή του 2015, που είδαν πάνω από 750.000 θεατές, θα προβληθεί για μια τελευταία φορά σε θέατρα και κινηματογράφους στην Ελλάδα.

Η παράσταση είναι παραγωγή της Sonia Friedman Productions και σκηνοθετεί η διεθνούς φήμης Βρετανίδα Lyndsey Turner [Λύντσι Τέρνερ], η οποία τιμήθηκε το 2014 με το βραβείο «Λώρενς Ολιβιέ». Η Τέρνερ έχει συνεργαστεί με πολλά θέατρα στο Γουέστ Εντ και το Μπρόντγουεϋ, καθώς και με το Βασιλικό Εθνικό Θέατρο της Αγγλίας και τον Βασιλικό Θίασο Σαίξπηρ.

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Lyndsey Turner

Σκηνικά: Es Devlin

Κοστούμια: Katrina Lindsay

Σχεδιασμός φωτισμών: Jane Cox

Μουσική: Jon Hopkins

 

Διανομή:

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο ο υποψήφιος για όσκαρ Benedict Cumberbatch (BBC’s Sherlock, The Imitation Gamp, Frankenstein)

Επίσης συμμετέχουν: Barry Aird, Eddie Arnold, Leo Bill, Siân Brooke, Nigel Carrington, Ruairi Conaghan, Rudi Dharmalingam, Colin Haigh, Paul Ham, Diveen Henry, Anastasia Hille, Ciarán Hinds, Kobna Holdbrook-Smith, Karl Johnson, Jim Norton, Amaka Okafor, Dan Parr, Jan Shepherd, Morag Siller, Matthew Steer, Sergo Vares, Dwane Walcott

Διάρκεια: 205 λεπτά με 1 διάλειμμα

Treiler: https://youtu.be/YSHRFeMVajY

http://ntlive.nationaltheatre.org.uk/produc…/ntlout27-hamlet

 

 

Ετικέτες: