ΘΕΠΟΣ Απόλλων

"Σημεία των καιρών" στο ανοικτό θέατρο "Ευανθία Καΐρη"

  • Δευτέρα, 31 Αυγούστου, 2020 - 11:47

Ο Θεατρικός Πολιτιστικός Όμιλος Σύρου ΑΠΟΛΛΩΝ στο πλαίσιο των εκδηλώσεων ΣΥΡΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 2020 παρουσιάζει τέσσερις μονόπρακτες κωμωδίες με τίτλο «ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ» το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2020 στο Ανοιχτό Θέατρο «Ευανθία Καΐρη», ώρα 21:00 με ελεύθερη είσοδο.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Αναμφισβήτητα ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις αντιμέτωποι με ένα νέο αόρατο εχθρό. Στεκόμαστε απέναντί του με μόνα μας όπλα μια μάσκα κι ένα αντισηπτικό. Η πραγματικότητα όπως διαμορφώνεται μας δημιουργεί αισθήματα ανασφάλειας, άρνησης, δυσαρέσκειας, φόβου, θυμού.

Με τέσσερις μονόπρακτες κωμωδίες επιχειρούμε να αποδομήσουμε κάθε δυσάρεστο συναίσθημα.

Ένα ζευγάρι που προετοιμάζει τον γάμο του αλλά έχει περιορισμό στον αριθμό των προσκεκλημένων από τον Αντώνη Μπούμπα. Ένα άλλο ζευγάρι που ψάχνει οικόπεδο σε τιμή ευκαιρίας για να αποκτήσει έστω και στα τελευταία του το δικό του καταφύγιο γραμμένο από τον Νίκο Περέλη. Δυο ακόμη νεαροί που μοιράζονται την αγωνία τους σε έναν νοσοκομειακό χώρο όπως τους φαντάστηκε ο Δημήτρης Κεχαΐδης.

Και τέλος με την ιδιαίτερη γραφή του Γεωργίου Σουρή , η αναστάτωση που προκλήθηκε στην Αθήνα του 1881 από το ξέσπασμα της επιδημίας κοιλιακού τύφου.

Το γέλιο είναι λυτρωτικό κι εμείς, τηρώντας όλα τα μέτρα, κλείνουμε πονηρά το μάτι σε ότι μας τρομάζει.

Ενημερώνουμε το κοινό ότι η διάθεση ονομαστικών δελτίων ελευθέρας εισόδου θα πραγματοποιείται αποκλειστικά από τα ταμεία του Θεάτρου “Απόλλων” από την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου και καθημερινά τις ώρες : 10:00 – 14:00 & 18:00 – 21:00.