ΘΕΠΟΣ Απόλλων: 4 λεπτά και 12 δευτερόλεπτα

  • Τρίτη, 23 Αυγούστου, 2022 - 10:17

Ο Θεατρικός Πολιτιστικός Όμιλος Σύρου «ΑΠΟΛΛΩΝ» παρουσιάζει από τη Δευτέρα 29 Αυγούστου έως και την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022 το έργο του James Fritz «4 Λεπτά και 12 Δευτερόλεπτα» στο θέατρο ΑΠΟΛΛΩΝ, ώρα 21:00.

Ένα προκλητικό κι επίκαιρο έργο για τις ανθρώπινες σχέσεις στην εποχή της κυριαρχίας του διαδικτύου. Η σύγχρονη τεχνολογία, τα smart phones, τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης δημιουργούν ένα νέο επισφαλές περιβάλλον εντός του οποίου τίποτε δεν πεθαίνει παρά μόνο η υπόληψη των ατόμων.

Ο δεκαεφτάχρονος Τζακ είναι το καμάρι της οικογένειάς του. Οι γονείς του η Ντάι κι ο Ντέιβιντ, του έχουν αφιερώσει τα πάντα προκειμένου να του προσφέρουν όλες εκείνες τις ευκαιρίες ώστε να εξελιχθεί σε ένα έξυπνο, κοινωνικό άτομο με εντυπωσιακές προοπτικές για την ενήλικη ζωή του. Όμως ένα περιστατικό που συμβαίνει κοντά στο σχολείο του απειλεί να καταστρέψει ό, τι έχουν καταφέρει μέχρι τώρα. Με την εξέλιξη των γεγονότων η Ντάι κι ο Ντέιβιντ αρχίζουν να υποψιάζονται τους φίλους του Τζακ, τον Τζακ τον ίδιο, ακόμα και ο ένας τον άλλον.

Γενική Είσοδος : 10 €

Η ηλεκτρονική προπώληση των εισιτηρίων γίνεται από την Ticket Services στη σελίδα :

https://www.ticketservices.gr/event/tessera-lepta-kai-dodeka-deyterolept...

 

Ετικέτες: