130 διεθνείς "κούκλες" της ασφάλτου στη Μύκονο

  • Δευτέρα, 10 Ιουλίου, 2017 - 06:21

Πολυτελή και εντυπωσιακά αυτοκίνητα, όπως Ferrari, Lamborghini, Porsche, Jaguar και πολλά ακόμα, πατησαν  γκάζι στους δρόμους της Μυκόνου, αφήνοντας πίσω τους καθηλωμένα βλέμματα και φυσικά, ανοιχτά στόματα.

Το νησί των ανέμων φιλοξενησε αυτό το τριήμερο τον τερματισμό του 19ου Διεθνούς Ράλλυ Gumball 3000 που ξεκίνησε πριν από μία εβδομάδα με αφετηρία τη Ρίγα της Λετονίας. Σημειώνεται μάλιστα, πως για πρώτη φορά, η μεγάλη αυτή διοργάνωση ολοκληρώνεται σε ελληνικό έδαφος.

Στη φετινή κούρσα με τίτλο «Από την Ρίγα στην Μύκονο συμμετέχουν 130 οδηγοί , ανάμεσά τους μεγιστάνες, διάσημοι και επιφανής κόσμος, οι οποίοι πέρασαν από τις πόλεις Βαρσοβία, Βουδαπέστη, Ντουμπρόβνικ, Τίρανα και Αθήνα. Τα αυτοκίνητα κατέφτασαν στη Μύκονο για τον τερματισμό την Παρασκευή 7 Ιουλίου με το πλοίο Κνωσσός Παλλάς, προκαλώντας, όπως ήταν αναμενόμενο, ταραχή και κομφούζιο κατά την αποβίβαση, η οποία διήρκησε 40 περίπου λεπτά.

Σάββατο και Κυριακή, προγματοποιήθηκαν σόου και happenings σε παραλιακές επιχειρήσεις εστίασης του νησιού, ενώ η έκθεση των αυτοκινήτων ήταν ελεύθερη για όλους.

Μοναδικές εικόνες από την άφιξη των αυτοκινήτων στο νησί της Μυκόνου κατέγραψε το Mykonos Live Tv.