"All this Love Party - Dimi Phaze and Marianna Seas "

  • Πέμπτη, 20 Ιουλίου, 2017 - 10:46

To Σάββατο 22 Ιουλίου στο μαγευτικό ONO, δίπλα στη θάλασσα, θα απολαύσουμε το απόγευμα με έναν ξεχωριστό τρόπο. Συντροφιά και παρέα με τις μουσικές του Dimi Phaze και τις μελωδίες της Marianna Seas.

Ο Dimi Phaze και η Marianna Seas με house μουσικές, soulful φωνητικά, με κομμάτια από την κοινή αλλά και προσωπική τους δισκογραφία, θα βρίσκονται  για μια μοναδική εμφάνιση με καλοκαιρινή διάθεση στο ONO Concept στην Σύρο.

Ο Dimi Phaze είναι ένας διάσημος house παραγωγός με πολυετή εμπειρία στην χώρο της μουσικής.  Μετρά στο ενεργητικό του 2 προσωπικά album, 22 remixes, 57 compilations και 8 singles, με το 3ο album να έρχεται μέσα στο 2017. Επίσης, έχει βρεθεί στη σκηνή με διάσημους καλλιτέχνες, όπως Armin Van Buren, Ecotek, Dave Aude και Gareth Emery στο Global Dance Festival.

Η Marianna Seas έχει, και αυτή με τη σειρά της, συνεργαστεί με γνώστα ονόματα της μουσικής σκηνής, όπως ο Bo,  Μάνο Ξυδού, Σάκη Ρουβά και Έλενα Παπαρίζου. Μετα το πολυετές της πέρασμα από την Νέα Υόρκη και την συλλογή εμπειριών έπεστρεψε το 2012, όπου και καθιερώθηκε στην Ελληνική μουσική σκηνή.

« “All This Love” είναι το μότο μας, είναι ο οδηγός μας για ό,τι κάνουμε και η αγάπη που θέλαμε να αφήσει την σφραγίδα της στη γενιά μας!! », δηλώνουν και μας υπόσχονται ένα αξέχαστο απόγευμα, με μαγευτικές μουσικές και πολύ αγάπη.

Σάββατο 22 Ιουλίου στο ONO Concept

Έναρξη: 17.00

Τηλέφωνο για RSV / Κρατήσεις : 2281045099

Είσοδος: ΔΩΡΕΑΝ

Επικοινωνία και Προώθηση: Action Εστί

 

Ετικέτες: