Χριστουγεννιάτικη έκθεση του Εργαστηρίου Χειροτεχνίας και Ζαχαροπλαστικής της «σοφίας της παράδοσης»

Δραστήριες μαμάδες

  • Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου, 2017 - 06:13

Νέες δημιουργίες και καινούριες λιχουδιές, που φιλοδοξούν να κάνουν τις φετινές γιορτές πιο χαρούμενες και γλυκές παρουσίασαν χθες οι δραστήριες μαμάδες του Λαογραφικού – Χορευτικού Ομίλου «η σοφία της παράδοσης».

Η 2η χριστουγεννιάτικη έκθεση του Εργαστηρίου Χειροτεχνίας και Ζαχαροπλαστικής του Ομίλου με χειροποίητες κατασκευές, χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά, εορταστικά γλυκίσματα, λικέρ και μαρμελάδες πραγματοποιήθηκε όπως και πέρυσι στο Ξενοδοχείο «Διογένης».

«Ελπίζουμε κάθε χρόνο τα προϊόντα μας να είναι καλύτερα και να ευχαριστούν όσους μας στηρίζουν και μας εμπιστεύονται», δήλωσε στην «Κοινή Γνώμη», η κ. Σοφία Λούβαρη.

Σημειώνεται ότι, το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στις 21:00, ο Όμιλος προσκαλεί τους φίλους του στο Κέντρο Διασκέδασης "Ζωζεφίνα" στον Γαλησσά να διασκεδάσουν και να γλεντήσουν μαζί με τα μέλη και τους χορευτές σε μια μουσικοχορευτική βραδιά, κατά τη διάρκεια της οποίας θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση χορών από χορευτικές ομάδες της "σοφίας της παράδοσης".

Τέλος, τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου θα παρουσιαστεί στο Θέατρο "Απόλλων", η θεατρομουσικοχορευτική παράσταση "Οι Μάγοι που μισούσαν τα Χριστούγεννα" με τη συμμετοχή των παιδικών χορευτικών τμημάτων, της χορωδίας παραδοσιακού τραγουδιού και της θεατρικής ομάδας του Ομίλου.