Ο Άγιος Βασίλης στο Δημαρχείο της Σύρου

  • Κυριακή, 24 Δεκεμβρίου, 2017 - 20:36

Μια μεγάλη και ζεστή αγκαλιά, γλυκά χαμόγελα, αλλά και δώρα χάρισε ο Άγιος Βασίλης στα παιδιά της Σύρου, που έσπευσαν να τον υποδεχτούν το απόγευμα του Σαββάτου στο Δημαρχιακό Μέγαρο Σύρου – Ερμούπολης.

Ο πρωταγωνιστής των Χριστουγέννων, πλαισιωμένος από τα ξωτικά του ήταν το κεντρικό πρόσωπο της εκδήλωσης που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γυναικών Σύρου, στο πλαίσιο του εορταστικού προγράμματος του Δήμου.

Μουσική, χορός αλλά και πολλές ακόμα εκπλήξεις περίμεναν τους μικρούς και μεγάλους φίλους του Συλλόγου, που κατέκλυσαν τον -στολισμένο με τα χριστουγεννιάτικα δέντρα των μαθητών του νησιού- ισόγειο χώρο του Δημαρχείου. Η εκδήλωση με παρουσιάστρια την ηθοποιό κ. Ρούλα Πανούσου άνοιξε με γιορτινές χορογραφίες από τους μαθητές της Σχολής Χορού Bella Dance Academy, ενώ η Χριστίνα Πρίντεζη προσκάλεσε τα παιδιά σε δημιουργικά ταξίδια με το «Αερόστατό» της.

Ευχές απηύθυνε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού  κ. Θωμαή Μενδρινού, η οποία ευχαρίστησε τον Σύλλογο για την αξιόλογη αυτή πρωτοβουλία, που συνδιοργανώθηκε με τον Δήμο Σύρου - Ερμούπολης.

Οι μικροί φίλοι του Άη-Βασίλη είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με τον Άη-Βασίλη, να τον αγκαλιάσουν, να φωτογραφηθούν μαζί του και να γράψουν το γράμμα τους σε αυτόν.