Τελευταία ευκαιρία για την πιο γλυκιά περιπέτεια στη Σύρο

Έτοιμοι για κυνήγι;

Δηλώσεις συμμετοχής έως την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018
  • Δευτέρα, 8 Ιανουαρίου, 2018 - 06:15

Η αντίστροφη μέτρηση για το πιο διασκεδαστικό παιχνίδι δράσης, εξερεύνησης και διασκέδασης για όλες τις ηλικίες έχει ήδη ξεκινήσει.

Στο πλαίσιο διεξαγωγής του Συριανού Καρναβαλιού 2018, διοργανώνεται για μία ακόμη φορά το Κυνήγι Κρυμμένου Λουκουμιού, που έχει γίνει θεσμός τα τελευταία τρία χρόνια.

Οι επίδοξοι κυνηγοί, οι οποίοι έχουν την ευκαιρία να δηλώσουν συμμετοχή έως και την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018, θα ζήσουν μοναδικές εμπειρίες και κωμικές καταστάσεις, ενώ θα γνωρίσουν καλύτερα το νησί τους μέσα από γρίφους, ενδιαφέρουσες αποστολές περιήγησης και ευφάνταστες δοκιμασίες με θέμα ποια άλλη… τη Σύρο.

Το 1ο Κυνήγι Κρυμμένου Λουκουμιού 2015 διοργανώθηκε από την ομάδα «ΕΠΟΧΕΣ» που διακρίθηκε το 2014 στο Συριανό Καρναβάλι. Τη δεύτερη διοργάνωση του παιχνιδιού ανέλαβε η ομάδα «SEVINDIRDI ANGELS» που διακρίθηκε στον πρώτο κύκλο. Το 3ο Κυνήγι Κρυμμένου Λουκουμιού 2017 διοργάνωσε η «ΛΟΥΚΟΥΜΟΣΚΟΝΗ» που διακρίθηκε το 2016 στο 2ο Κυνήγι Κρυμμένου Λουκουμιού. Και φέτος, το 4ο Κυνήγι Κρυμμένου Λουκουμιού 2018 διοργανώνεται από την περυσινή νικήτρια ομάδα «ΟΙ ΛΙΘΙΟΙ».

Οι ομάδες που ενδιαφέρονται να αναζητήσουν και να βρουν το κρυμμένο λουκούμι, μπορούν να αποτελούνται από 8 έως 20 άτομα. Κάθε ομάδα θα πρέπει να ορίσει έναν αρχηγό και έναν υπαρχηγό που θα έχουν συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας τους. Όταν συγκροτείτε την ομάδα σας φροντίστε να περιλαμβάνει άτομα με ποικιλία γνώσεων, εμπειριών και ηλικίας, αλλά το κυριότερο όλων είναι, η ομάδα σας να έχει κέφι και διάθεση να παίξει, να τρέξει, να αυτοσχεδιάσει και να κυνηγήσει, μέχρι την εύρεσή του, το Κρυμμένο Λουκούμι.

Η τελετή έναρξης 4ου Κυνηγιού Κρυμμένου Λουκουμιού θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 19:00. Στην εκδήλωση, οι αρχηγοί των ομάδων θα παραλάβουν τους γρίφους και αμέσως μετά, θα διεξαχθεί η εναρκτήρια δοκιμασίας. Οι τίτλοι τέλους του φετινού παιχνιδιού θα γραφτούν την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου με τη βράβευση της νικήτριας ομάδας.