1η ημερήσια εκδρομή της Νεανικής και Παιδικής Χορωδίας της Ορχήστρας των Κυκλάδων

  • Τρίτη, 19 Ιουνίου, 2018 - 09:35

Σε μία ιδέα των ίδιων τον γονέων των παιδιών, υλοποιήθηκε την Κυριακή 17/6 στο Κίνι η 1η ημερήσια εκδρομή της Παιδικής-Νεανικής Χορωδίας της Ορχήστρας των Κυκλάδων.

Με ιδιαίτερα χαλαρή διάθεση, με μπάνιο στη θάλασσα, με την επίσκεψη στο ενυδρείο, με τη χειροτεχνία που επιμελήθηκε η ίδια η κα Δέσποινα Παρασκευαΐδου και τα παιχνίδια γνωριμίας, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να περάσουν κάποιες ξέγνοιαστες ώρες δίπλα στη θάλασσα, αλλά και στο όμορφο και φιλόξενο Λασαλιανό Κέντρο «Μιραμάρ» των Αδελφών των Χριστιανικών Σχολείων.

Φυσικά σε ένα ιδανικό περιβάλλον, δεν θα μπορούσε να λείψει το τραγούδι και ο χορός. Τα παιδιά τραγούδησαν και χόρεψαν αγαπημένα τραγούδια, μοιράστηκαν το μεσημεριανό φαγητό κάτω από τα δέντρα και είχαν την ευκαιρία να περάσουν ένα υπέροχο πρωινό με θέα τον υπέροχο όρμο του Κινίου. Ευχαριστούμε πολύ τους Αδελφούς των Χριστιανικών Σχολείων για τη φιλοξενία, το Δήμο Σύρου-Ερμούπολης και τον κ. Αχιλλέα Δημητρακόπουλο για την επίσκεψη στο Ενυδρείο, την κα Δέσποινα Παρασκευαΐδου, τους εθελοντές γονείς που βοήθησαν και το ζαχαροπλαστείο «ΣΤΑΥΡΟΣ» για την προσφορά των γλυκών. Υπάρχει διάχυτη η επιθυμία η εκδρομή αυτή να επαναληφθεί και του χρόνου και μάλιστα με την μορφή της διήμερης διανυκτέρευσης. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Ιούλιο, με μία εμφάνιση-έκπληξη που θα ανακοινωθεί προσεχώς!