Έναρξη δηλώσεων συμμετοχής στο 5ο Κυνήγι Κρυμμένου Λουκουμιού

Ο πιο «ζαβός» γύρος όλων των λουκουμο…ετών

Φύσηξε ο άνεμος στης Σύρας το νησάκι και σκόρπισε παντού η σκόνη από το «κρυμμένο» λουκουμάκι… Άραγε είναι κρυμμένο στη στεριά, στην πόλη γύρω-γύρω, ή μέσα στη θάλασσα βαθιά και στο νησί τριγύρω;  Μήπως στην Άνω Σύρο εκεί ψηλά, μήπως στις παραλίες; Σιγή ιχθύος οι «Ζαβοί» μέχρι να βγουν οι γρίφοι και να γίνουν οι αναγγελίες.

Η νικητήρια ομάδα του 4ου Κυνηγιού Κρυμμένου Λουκουμιού «Εκείνοι οι ζαβοί» αναλαμβάνει φέτος τον πέμπτο κύκλο του πιο διασκεδαστικού παιχνιδιού του Συριανού Καρναβαλιού και μας υπόσχεται αμέτρητες στιγμές γέλιου, χαράς, γεμάτες δράση και δοκιμασίες.

Μη σας τρομάζει η τρέλα που κυλάει στο αίμα τους, γιατί σε λίγες ημέρες που θα σας παρασύρουν, θα κυλάει και στο δικό σας, καθώς αυτή είναι άκρως μεταδοτική.

Οι επίδοξοι λουκουμοκυνηγοί, που επιθυμούν να ζήσουν αυτή τη μοναδική εμπειρία, μπορούν να δημιουργήσουν τη δική τους ομάδα, που θα αποτελείται από 8 έως 20 άτομα και να δηλώσουν τη συμμετοχή τους έως τις 3 Φεβρουαρίου 2019 στον σύνδεσμο στον σύνδεσμο: https://krimenoloukoumi.wordpress.com/δηλώσεις.

«Εκείνοι οι Ζαβοί», που έχουν βαλθεί να αναστατώσουν φέτος το νησί από άκρη σε άκρη ετοιμάζουν πυρετωδώς την πιο ζαβή ταινία όλων των λουκουμο..ετών, η οποία θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες για να μας πάρει κυριολεκτικά και μεταφορικά το μυαλό.

Προαγωγή της ομαδικότητας και της κριτικής σκέψης

Ο κύκλος είναι ένα σχήμα που έχει άπειρη δύναμη, καθώς δεν έχει ούτε αρχή ούτε τέλος.. Λένε πως είναι το σύμβολο που ενώνει το πνεύμα με την ύλη, έτσι ακριβώς είναι και το αγαπημένο μας Κυνήγι Κρυμμένου Λουκουμιού που έχει γίνει πια θεσμός στο νησί μας και έχει καταφέρει να ενώσει ομάδες λουκουμοκυνηγών καθώς και τα μέλη τους σε ένα διαδραστικό, διασκεδαστικό και εκπαιδευτικό παιχνίδι!

Μέσα από το "Κυνήγι" ενισχύονται και προάγονται η ομαδικότητα, η δημιουργική και κριτική σκέψη, καθώς και η ανταλλαγή και ζύμωση ιδεών μέσα από ένα περιβάλλον συνεργασίας και ευγενούς άμιλλας.

Με μεγάλη τους χαρά λοιπόν, οι «Ζαβοί» μας προσκαλούν να λάβουμε μέρος στο 5ο Κυνήγι Κρυμμένου Λουκουμιού και να ενώσουμε τις τρέλες μας.