"Η Αιώνια πάλη των 2 φύλων" στο Θέατρο Απόλλων

Στα πατώματα από τα γέλια - Γιατί; "Γιατί Έτσι"

  • Δευτέρα, 24 Δεκεμβρίου, 2018 - 11:11

Γέλια μέχρι δακρύων χάρισε στους θεατές η μουσικοθεατρική παράσταση «Η αιώνια πάλη των 2 φύλων» που παρουσιάστηκε το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018, στο Θέατρο «Απόλλων».

Στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, η κεφάτη και δεμένη ομάδα των «Γιατί Έτσι», έβαλαν για μία ακόμη φορά στο μικροσκόπιο τη σχέση άντρα-γυναίκα, φωτίζοντας με μοναδικό και σπαρταριστό τρόπο τις διαφορές του στον τρόπο σκέψης και προσέγγισης των πραγμάτων.

Πόσο επηρεάζεται η σχέση μας στην εποχή που τα social media ζουν ανάμεσά μας; Πόσο επηρεάζεται η σχέση μας από το πρόβλημα της ανεργίας και της οικονομίας μας και πόσο απολαμβάνουμε το sex; Πόσο έτοιμοι είμαστε να κάνουμε το βήμα του γάμου και πόσο μας αλλάζει η άφιξη ενός παιδιού; Μπορούμε να επιβιώσουμε και να βγούμε αλώβητοι από όλα αυτά.

Στα ερωτήματα αυτά απάντησε "Η αιώνα πάλη των 2 φύλων" με κεντρικούς ήρωες τον Αλέκο και τη Μαρίνα, που υποδύθηκαν ο Γιάννης Ρούσσος και η Σοφία Νομικού, πλαισιωμένοι από τους Στέφανο Στεφάνου, Βαλάντη Φωτεινιά και τον Μάκη Αποστόλου.