Το καλοκαίρι μπήκε… ανεβαίνει η θερμοκρασία

Το Syros Run ήταν μόνο η αρχή. Βέβαια μία εκδήλωση που όποτε πραγματοποιείται ανεβάζει τον πήχη και καταρρίπτει κάθε προηγούμενο ρεκόρ. Οι δρομείς πλέον έχουν αποκτήσει την εμπειρία για σπουδαίες διοργανώσεις και κάθε χρόνο αναμένουμε καλύτερο και μεγαλύτερα πράγματα. Όπως ανέφερα και την προηγούμενη εβδομάδα, οι διοργανωτές έχουν διάφορες σκέψεις για του χρόνου, όμως ακόμη είναι πολύ νωρίς για να αναφερθεί το οτιδήποτε. Βέβαια στο σημείο αυτό θα πρέπει να κάνω μία υποσημείωση. Νομίζω πως μετά από την τόση μεγάλη επιτυχία του Syros Run να ήρθε η ώρα να δούμε αν υπάρχουν εκδηλώσεις κλασσικού αθλητισμού που να μπορούν να διοργανωθούν στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων, που να μπορούν να προσελκύσουν ακόμη περισσότερο κόσμο. Όλα αυτά θα δώσουν κάποιες περισσότερες οικονομικές ανάσες στις τοπικές επιχειρήσεις που δυστυχώς η οικονομική κρίση τις έχει επηρεάσει αρκετά.

Πάμε όμως στο σήμερα και στο τι άλλο θα ακολουθήσει. Ο Ιούνιο έχει μπει και ήδη η θερμοκρασία έχει ξεκινήσει να… αυξάνεται. Η Σύρος όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια πραγματοποιεί το καλοκαίρι σπουδαίες αθλητικές διοργανώσεις που ξεπερνούν τα στενά όρια της χώρας μας. Ήδη ο χρόνος έχει ξεκινήσει να μετρά αντίστροφα και όλο πλησιάζει η ώρα για την έναρξη των μεγάλων αυτών αθλητικών εκδηλώσεων. Είναι βέβαια και κάποιες που ίσως να μην… γεμίζουν το μάτι, όμως προσφέρουν πολλά περισσότερα από όσα νομίζουμε ότι δίνουν.

Από τις 21 έως και τις 24 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί στη Σύρο ένα ακόμη τρίαθλο. Κατά την διάρκεια του τριάθλου θα πραγματοποιηθούν αρκετές παράλληλες αθλητικές δραστηριότητες, με τον αριθμό των συμμετοχών να είναι αρκετά μεγάλος.

Από εκεί και πέρα θα ακολουθήσει το Hellas Beetles Synchro Cup το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο τέλος Ιουνίου και αναμένονται στο νησί για τη συγκεκριμένη εκδήλωση περίπου στα 500 άτομα. Μία διοργάνωση η οποία έχει ενταχθεί στο Παγκόσμιο Καλεντάρι και θα έρθουν στη Σύρο αρκετές ομάδες εκτός Ελλάδας. Μία διοργάνωση η οποία εκτός από τα οικονομικά οφέλη για το νησί, η Σύρος μέσα από τις αποστολές θα έχει την ευκαιρία να διαφημιστεί. Το Hellas Beetles Synchro Cup όπως φαίνεται ήρθε για να… μείνει και η Σύρος εκτός από όμορφες παρουσίες έχει να κερδίσει και πολλά πράγματα απ’ αυτή την διοργάνωση.

Οι μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις θα κορυφωθούν με την διοργάνωση του 4ου LG Aegean Ball Festival. Εδώ ότι και να πούμε σίγουρα θα είναι λίγο. Μία διοργάνωση που από την πρώτη κιόλας φορά έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Οι εικόνες μαγικές, αλλά τόσο οι Συριανοί όσο και οι επισκέπτες του νησιού θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά μεγάλα αστέρια του Ελληνικού, αλλά και του Παγκόσμιου Μπάσκετ. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα ονόματα των επαγγελματιών που θα λάβουν μέρος, όμως είναι δεδομένο ότι οι αθλητές που θα έρθουν στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων θα προκαλέσουν και πάλι έκπληξη. 

Διαβάστε ακόμα