Ο… Ζορμπάς έφερε αναβολές

  • Δευτέρα, 1 Οκτωβρίου, 2018 - 06:23
  • /   Eνημέρωση: 1 Οκτ. 2018 - 14:01
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Από αναβολή σε… αναβολή καθώς οι προβλέψεις για τον καιρό δεν ευνόησαν τις συνθήκες για να διεξαχθούν παιχνίδια, αλλά και όλα όσα είχαν προγραμματιστεί το Σαββατοκύριακο. Εδώ και μία εβδομάδα οι προβλέψεις έδιναν κι … έπαιρναν. Ο κόσμος στις Κυκλάδες είχε τρομοκρατηθεί και φυσικό ήταν αφού μία εβδομάδα βομβαρδιζόταν από κακές ειδήσεις. Οι ανακοινώσεις έλεγαν για όχι άσκοπες μετακινήσεις, με λίγα λόγια ένα Σαββατοκύριακο…. Κόλαση. Το τελικό αποτέλεσμα; Το Σάββατο να θέλεις να πας για… μπάνιο και την Κυριακή λίγη βροχούλα. Εντάξει θα μου πει κάποιος, καλύτερα να φυλάμε τα… ρούχα μας, παρά να τα αφήσουμε όλα στην τύχη.

Πάμε να δούμε όμως τι έγινε και τι θα γίνει. Λοιπόν όπως αναφέρω παραπάνω ότι αθλητικό είχε προγραμματιστεί για το Σαββατοκύριακο αναβλήθηκε λόγω των… προβλέψεων. Τα καράβια δεμένα στα λιμάνια με αποτέλεσμα να μην υπάρχει η δυνατότητα των μετακινήσεων. Η ΕΠΣ Κυκλάδων, όπως είναι φυσικό με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό πως αναβάλλονται όλα τα προγραμματισμένα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου, συμπεριλαμβανομένου και του κυπέλλου Κυκλάδων. Η αγωνιστική μεταφέρθηκε σύμφωνα με το πρόγραμμα μία βδομάδα αργότερα. Έτσι οι ομάδες έχουν κάποιες εξτρά μέρες να δουλέψουν. Α.Ο. Σύρου και Πάγος έδωσαν φιλικό παιχνίδι, με την ομάδα του Μάκη Βαρθαλίτη  να δείχνει πως είναι σε καλό δρόμο. Δεν θα σταθώ στο σκορ, σε φιλικά παιχνίδια δεν έχει καμία σημασία όσο κι αν ήρθε. Το σημαντικό απ’ αυτά τα ματς είναι η εικόνα που θα παρουσιάσουν οι παίκτες. Ο Α.Ο. Σύρου είχε καλή εικόνα – αυτό κρατάμε – και έδειξε έτοιμος για την μεγάλη πρόκληση του κυπέλλου με την Άνω Μερά.

Εκτός από τα ποδόσφαιρο, αναβλήθηκε και ο αγώνας δρόμου στην  Ποσειδωνία, το Dellagrazia Run 2018. Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα θα είναι την Κυριακή 7 Οκτωβρίου με ώρα εκκίνησης 10:00 το πρωί. Ας ευχηθούμε να μην υπάρχουν προβλέψεις για νέο… Ζορμπά.

Τέλος, ο Φοίνικας που… πρόλαβε το απαγορευτικό και το δέσιμο των πλοίων στα λιμάνια, κατάφερε να ταξιδέψει την Παρασκευή στην Αθήνα και να παίξει φιλικά παιχνίδι με την ΑΕΚ, στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων. Η εικόνα της ομάδας του Νίκου Ζαλμά ήταν αρκετά καλή κι αυτό φάνηκε κι από την ικανοποίηση του ίδιου του τεχνικού παρά την ήττα. Ο Φοίνικας έχει μία βδομάδα μπροστά του να δουλέψει και να παρουσίαση ένα ακόμη καλύτερο πρόσωπο στα ματς της προκριματικής φάσης του League Cup. Ο Τόμισλαβ Ντόκιτς ενσωματώθηκε με την υπόλοιπη αποστολή στην Αθήνα, πήρε χρόνο συμμετοχής στα φιλικά με την ΑΕΚ, όμως χρειάζεται τον απαραίτητο χρόνο, ώστε να προσαρμοστεί στις νέες απαιτήσεις της ομάδας. Ο ερχομός του Ντόκιτς όπως είναι φυσικό έδωσε έναν μεγάλο τόνο αισιοδοξίας στον κόσμο της ομάδας, ο οποίος είδε με πολύ καλό μάτι την επιστροφή του στο «Πειρατικό». Άλλωστε ο Ντόκιτς είναι ο αγαπημένος αθλητής – κι όχι άδικα – των φίλων της ομάδας της Σύρου. Έχει δώσει πολλά και αναμένεται πλέον να δώσει περισσότερα.

Διαβάστε ακόμα